Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Smiley - Să-mi fie vara

Smiley a lansat piesa "Să-mi fie vara", al patrulea single din campania #Smiley10. Melodia primeşte un videoclip de vară şi vacanţă, cu piscină, grătar şi distracţie. Smiley ne propune un imn al bucuriei şi distracţiei de vară.

Artistul vine după un concert spectaculos organizat pe 1 iunie la Arenele Romane. Acesta e cel mai mare concert Smiley de până acum şi i-a avut în deschidere pe Alex Muşat şi Sebastian Serendinschi. La aniversarea a 10 ani de carieră solo, Smiley i-a avut invitaţi pe Feli, Damian Drăghici, Grasu XXL şi C.R.B.L. "Să-mi fie vara" are un aer insular şi tropical, fiind o creaţie dance-reggae.

Muzica îi aparţine lui Andrei Mihai, Smiley, Dorian Micu şi Marius Pop. Smiley şi Dorian Micu au scris versurile, iar de regia clipului s-a ocupat Iulian Moga. În videoclip îi vedem pe prietenii lui Smiley jucându-se cu pistoale cu apă, dansând lângă piscină sau pedalând pe biciclete în parc. Se joacă fotbal, Smiley and co încing grătarul şi se sare pe trambulină cu zâmbete la purtător.

Marea dorinţă a lui Smiley pare a fi ca toată lumea să umble relaxată, în picioarele goale. Melodia este produsă de către HaHaHa Production şi Cat Music şi aduce un mesaj al libertăţii absolute şi al fericirii. Pe lângă prietenii lui Smiley vedem şi echipa de la HaHaHa Production. Îi vedem pe Sore, Cabron, Doc, Sere şi Silviu Pasca drept protagonişti în materialul video.

Filmările au avut loc în Paradisul Verde din Corbeanca. Aniversarea a 10 ani de carieră include pe lângă mega concertul de pe 1 iunie şi o serie de piese, videoclipuri, articole de merchandising şi un album nou. Smiley este primul artist autohton care a avut propria colecţie de GIF-uri pe versurile lui într-o aplicaţie de mobil.  Artistul are şi propriul joc pentru mobil.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE