Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Smiley - RARA (feat. Juno)

Smiley continuă seria lansărilor din campania #Smiley10, prin piesa "RARA", featuring Juno. Acesta este al cincilea single din campanie şi este descris ca "o nebunie muzicală cu lumini şi umbre, declanşată de căldură şi soare".

Se pare că nu doar noi am fost afectaţi de canicula de la final de iunie, ci şi Smiley, inspirat de căldură şi soare pentru această piesă. Aceasta este prima colaborare între Smiley şi Juno, iar "RARA" a ajuns imediat pe locul 2 în top 100 melodii româneşti. Povestea clipului începe cu Smiley dormitând într-o maşină parcată în pădure.

Protagonistul videoclipului parcurge un drum în pădurea misterioasă, ce pare undeva la graniţa dintre "La Ţigănci" şi "Twin Peaks". Smiley pluteşte ca prin vis şi are un coşmar febril prin pădurea cea plină de halucinaţii. Creaturi cu multe mâini, ca zeiţa Shiva şi stele care cad din cer pe pământ împodobesc aceasta creaţie. Juno apare la mijlocul piesei cu un flow suprapus pe beat-uri tribale.

O figură feminină ce aminteşte de iele se unduieşte sexy pe maşina cu care artiştii au venit în pădure. "RARA" îl are ca regizor pe Ionuţ Trandafir, iar piesa are muzica realizată de Smiley, Mihai Andrei, Dorian Micu şi Marius Pop. Textul le aparţine lui Smiley, Dorian Micu şi Alex Stancu. Se pare că Smiley a făcut o pasiune pentru clipurile nocturne, după o poveste de gelozie filmată tot după apus, "De unde vii la ora asta?".

Pe tema verii toride a mers şi "Să-mi fie vara", ultimul single al artistului, lansat luna trecută. Muzicianul participă în aceste zile la Mastering the Music Business, împreună cu HaHaHa Production. A fost o vară torida şi ocupată pentru Smiley, care a sărbătorit 10 ani de carieră printr-un concert special la Arenele Romane pe 1 iunie.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE