Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Smiley - Pierdut printre femei

Smiley se declară „Pierdut printre femei”. Acesta este titlul celei de-a opta piese din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfășoară în cadrul proiectului aniversar ”Smiley 10”.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai și rătăcești. Fiecare întâlnire pe care o ai îți arată cumva ce îți dorești de fapt; fiecare femeie pe care o cunoști îți conturează imaginea femeii care îți va fi sufletul-pereche…povestea vieții mele :)”, detaliază Smiley mesajul noului său single - “Pierdut printre femei”.

Filmat în 15 ore fără întrerupere, pe un câmp de la marginea Bucureștiului, dar și în interior, în incinta complexului Amber Gardens, videoclipul piesei „Pierdut printre femei” este o călătorie halucinantă printre și pe lângă femei care apar și dispar ca în vis. Regizat de San, clipul face să apară, dar la fel de ușor și să dispară de lângă Smiley tipologii diferite de femei.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și peste 45 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vara”, “Rară” și “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, cu Guess Who, au completat lista de piese lansate în primele șapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care va ține un an de zile și va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE