Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Smiley - "O poveste"

Urmărește videoclipul „O poveste”, ultimul din maratonul aniversar #Smiley10. Piesa se va regasi pe al patrulea album al lui Smiley, disc ce va fi lansat pe 18 decembrie 2017.

"O poveste" este ultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10, fiind o coproducție HaHaHa Production și Cat Music. Andrei Maria (Smiley) semnează atât compoziția, cât și versurile, alături de Dorian Micu și Elena Morosanu.

"O poveste este despre dragoste, dragostea față de tot ce ne înconjoară și despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru și din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!", spune Smiley.

Videoclipul filmat pe lacul Paltinu a fost regizat de Ionuț Trandafir. Actorii Tudor Andronic si Alma Costin au pus în scenă o poveste cinematografică. Momentul cel mai dificil a fost salvarea bărbatului din apa înghețată, actrița vâslind de la un mal la altul într-un timp record.

"Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viață: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvați. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire," spune regizorul Ionuț Trandafir.

Actorii Tudor Andronic și Alma Costin în videoclipul Smiley - O poveste

Actorii Tudor Andronic și Alma Costin în videoclipul Smiley - O poveste

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest "Flori de plastic", al cărei videoclip sub forma unui scurtmetraj de animație a fost primul de acest gen lansat de Smiley. A urmat single-ul "De unde vii la ora asta?", care a strâns un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent.  "Domnu’ Smiley", o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, "Să-mi fie vara", "Rara" și "O altă EA", "Ce mă fac cu tine de azi?", featuring cu Guess Who, "Pierdut printre femei" sau "Vals" au completat maratonul #Smiley10,  ce va culmina cu lansarea celui de-al patrulea disc solo al lui Smiley, pe 18 decembrie 2017.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE