Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Smiley - My Love

Smiley a lansat  “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. Urmărește videoclipul filmat în Deșertul Californian.

Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, ne-a spus Smiley despre piesă. A compus-o în vizita lui din Statele Unite ale Americii, împreună cu niște compozitori care au colaborat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana. Piesa este în stilul banku, aducând un mix de reggae, dancehall  și pop.

Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, a adăugat artistul.

My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat. Artistul speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.

Filmări maraton cu aprobare specială și la temperaturi extreme

Videoclipul a fost filmat în America de Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Smiley a avut alături un fotomodel exotic din Los Angeles.

Salvation Mountain din Desertul Californian

Salvation Mountain din Desertul Californian

Deși este deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, ne-a povestit Smiley.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE