INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Smiley - Insomnii

Smiley a lansat în ceas de noapte videoclipul noului single ”Insomnii”. Piesa este compusă de artist împreună cu Șerban Cazan.

“Sunt atâtea nopți în care nu dorm…din diverse motive :), încât m-am gândit că trebuie să fac o piesa și despre asta”, a spus Smiley despre cel mai recent single al său.

Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Batista, cel care pune în scenă de ceva vreme și show-ul „Românii au talent”. Materialul video a fost realizat într-un cadru atipic și are o poveste mai puțin obișnuită, ce lasă imaginația celui care îl privește să zboare fără limite, o poveste în care totul este posibil, dar nimic nu este sigur… la fel ca într-un vis.

”Foarte mândru de tine, mentorule.. E o piesă genială”, a comentat pe YouTube Michel Kotcha, unul dintre finaliștii lui Smiley în ultimul sezon al concursului Vocea României.

Piesa ”Insomnii” este compusă de Andrei Maria (Smiley) și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes.

Ca și anul trecut, Smiley va susține un concert de Ziua Copilului (1 iunie). Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, artistul urmând a anunța în perioada următoare invitații surpriză. Fanii vor putea asculta hituri precum: "Dream Girl","Criminal","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pereți","Am bani de dat", “Acasă”, “Pierdut Buletin" și multe altele.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE