Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Smiley & Guess Who - Ce mă fac cu tine de azi?

Smiley a lansat piesa cu numărul 7 din maratonul aniversar #Smiley10, "Ce mă fac cu tine de azi?". Melodia este o colaborare cu Guess Who şi primeşte un videoclip pe care îl puteţi savura mai jos.

"Ce mă fac cu tine de azi?" este un single despre relaţii distruse, dar cu mult bagaj adus în prezent. Clipul piesei a fost filmat la marginea Capitalei în alb-negru şi este regizat de către Ionuţ Trandafir. Smiley este prins într-un conflict cu sine însuşi, iar Guess Who apare în conflict cu persoana dragă. Cei doi artişti au dorit o colaborare de mai bine de 5 ani şi acum au găsit în sfârşit piesa şi formatul potrivit.

Smiley apare în acest videoclip târând un prizonier îmbrăcat în alb, care e de fapt tot el, într-un duel cu sinele propriu. Guess Who îl urmează, cărând după el de o trenă albă o domnişoară. Artistul hip-hop cântă despre extremele care se atrag, dar şi despre conflictele inevitabile dintr-o relaţie.

Despre mesajul piesei Smiley a declarat următoarele:

”Ce mă fac cu tine de azi?” vorbeşte despre relaţii aparent distruse, dar de fapt neîncheiate. Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reuşim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Până la urmă ăsta e lucrul cu adevărat important în viaţă. Calitatea vieţii noastre este dată de calitatea relaţiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru.

Campania #Smiley10 pornea pe 10 martie, cu debutul piesei "Flori de plastic", care a primit un scurt metraj de animaţie ca videoclip. A urmat hitul "De unde vii la ora asta?", care a adunat 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar o zi şi apoi 45 de milioane de vizualizări. De-a lungul verii am auzit şi alte creaţii noi marca Smiley, precum "Rara", "O altă ea" sau "Să-mi fie vara".

Guess Who lansa în această lună piesa "Cupidon", colaborare cu Irina Rimes care a avut parte de un videoclip animat romantic. Artistul a lansat documentarul "Un Anonim Celebru" în această primăvară, cu detalii despre cariera şi ascensiunea sa.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Guess WhoSmiley
Videoclipuri cu Guess WhoSmiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE