Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Smiley - Flori de plastic

Smiley a lansat o piesă-manifest, intitulată “Flori de plastic”. Videoclipul ce o acompaniză este un scurtmetraj de animație, înscris la mai multe festivaluri internaționale de film.

Flori de plastic” marchează prima lansare de piesă și videoclip a lui Smiley, dintr-o serie de 10, ce vor fi lansate pe parcursul următoarelor 10 luni. Noile piese vor fi lansate sub titulatura #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații, ce vor fi dezvăluite în decursul unui an.

Videoclipul atipic al piesei ”Flori de plastic”este semnat de Vlad Bota, Claudia Ilea, Andra Vlasceanu și Bogdan Topîrceanu, absolvenți de master de Arte Plastice la Universitatea Nationala de Arte din București. Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animație tradiționala cu tehnici digitale de animație 2D pentru efecte speciale, editare și compozitare, scurtmetrajul conceput ca videoclip pentru piesa “Flori de plastic” este constituit din 3300 de cadre desenate digital și realizate în decurs de 3 luni.

Scenariul și directia grafică a scurtmetrajului "Flori de plastic" conturează, similar mesajului piesei, o lume dură, rigidă și copleșitoare, în care sinteticul imită realitatea cu multă acuratețe. În scurtmetrajul animat, Smiley respinge “florile de plastic” și ajunge, în doar câteva minute, de la tânărul la bătrânul Smiley, de la culoare, la tern, de la aparent frumos, la plastic, de la viață, la lipsa ei.

Ce mă îmbătrânește? Lipsa esenței, aparenta perfecțiune, forma fără fond. “Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea și în care și povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reusit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea și efectele “florilor de plastic” din jurul meu”, a detaliat Smiley.

Pe 1 iunie, Smiley va sărbători 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, la Arenele Romane. Aflat deja la cel de-al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, Smiley promite pentru anul acesta o supradoză de emoție, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitați speciali și multe alte surprize pentru public.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE