Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Smiley feat. Cabron - Cine-i salvează pe eroi?

Smiley a lansat videoclipul piesei "Cine-i salvează pe eroi?", colaborare cu Cabron. Clipul melodiei este la fel de emoționant ca versurile acesteia, și te invităm să îl urmărești.

"Cine-i salvează pe eroi?" are muzica semnată de Lucian Nagy, Smiley, Șerban Cazan și Roland Kiss și versuri scrise de Smiley și Cabron. Videoclipul este Cezara Pop și Constantin Tănase ("Codi") și prezintă imagini paradoxale. Pe de o parte, sunt arătați copii zâmbitori, ce se gândesc la visurile pe care vor să le desăvârșească când vor crește. Pe de altă parte, sunt ilustrate, în alb-negru, aspecte ale situației actuale. Medici, polițiști, jandarmi, eroii tuturor dintre noi, sunt la datorie și încearcă să ne scoată la liman.

Atât versurile piesei, cât și imaginile videoclipului au venit într-un moment în care întreaga lume se confruntă cu pandemia de COVID-19. În acest context, "Cine-i salvează pe eroi" reușește nu doar să atingă o coardă sensibilă, ci și să ne facă să ne gândim la cei a căror meserie are legătură și cu bunăstarea noastră. Să empatizăm cu ei, să ascultăm de recomandările lor și să îi respectăm.

"Este cel mai bun moment ca oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viața lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur.

Îmi doresc ca fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viața lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiință, de realitate, de respect", a spus Smiley.

Dincolo de situațiile majore, eroii apar mereu, dacă suntem atenți și recunoaștem gesturile lor.

"Piesa nu este doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o lună a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă tine era "la pământ" sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da", a menționat Cabron.

Citește mai multe despre CabralSmiley
Videoclipuri cu CabralSmiley
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE