Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Smiley, Delia - Ne Vedem Noi

O colaborare așteptată cu drag de fani a fost lansată oficial cu videoclip. Smiley și Delia și-au unit vocile pentru a prezenta "Ne Vedem Noi", o piesă despre iubire, melancolie și dor.

După ce au oferit o serie de indicii pe platformele de socializare, Smiley și Delia au confirmat recent că vor colabora pentru o piesă. Este vorba de "Ne Vedem Noi", o compoziție semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan. Melodia a fost lansată oficial pe 5 octombrie și beneficiază de un videoclip realizat de Ngm Creative & Loops Production.

"Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut <<Ne vedem noi>>. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un <<el>> și o <<ea>> și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia", a declarat Smiley.  

"Ne Vedem Noi" are un vibe încărcat de nostalgie și vorbește despre revederea după o perioadă de schimbare. Mesajul piesei este îmbrățișat de un clip în care îi vedem pe cei doi artiști în natură, într-o pădure liniștită și solitară. "Mă strâng pereții din casă/Dor de tine, dor de tine", ne cântă Smiley, legat la ochi, încercând să găsească ceva ce poate deja s-a pierdut.

"Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor", a spus Delia.

Delia și Smiley sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România. Concerte sold-out, piese cu milioane de vizualizări și o continuă reinventare sunt doar câteva elemente ce i-au plasat pe cei doi pe o poziție fruntașă în industria muzicală românească.

Nu doar cariera muzicală a celor doi se află pe culmile succesului. Recent, Smiley a anunţat va deveni tatăl unei fetiţe. Artistul pregăteşte şi o interpretare actoricească specială, urmând să fie pentru prima oară protagonist în pelicula "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu. Delia a revenit pe scaunul juratului nu doar la iUmor, ci și la X Factor România 2020.

Citește mai multe despre Delia MatacheSmiley
Videoclipuri cu Delia MatacheSmiley
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE