Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Smiley - Ce mai faci, străine?

"Ce mai faci, străine?", întreabă Smiley în noua sa piesă, al cărei videoclip aduce și o provocare pentru cei care-l văd: un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensă directă pentru cei care îl descoperă.

Aflat în America pentru a face muzica, Smiley lansează "Ce mai faci, străine?", o piesă-constatare despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

"Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum să-i păstram în viață pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața. Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit și avalanșa de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc, pentru că te leagă de el doar amintiri foarte îndepărtate și nimic din prezent", povestește Smiley.

"Ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic"

Inspirata din propriile experiențe ale lui Smiley, "Ce mai faci, străine?" are un mesaj puternic și categoric menit să ajungă la toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață.

"Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut, care este unul de stângăcie la început, dar care devine foarte tranșant după o analiză sinceră. Ai în față o persoană cu care ai împărțit cele mai profunde trăiri, de care te leagă o grămadă de amintiri, dar care totuși este atât de diferită de cea pe care ai lăsat-o în urmă, încât îți vine să spui: "Ce mai faci, străine?". Atunci este momentul în care ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic".

"Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini"

Cu muzica și versurile făcute de Smiley și mix-masterul semnat de Lucian Nagy, "Ce mai faci, străine?" este o piesă al cărei refren artistul l-a cântat într-o primă audiție într-o emisiune de radio acum ceva timp și de atunci primește constant mesaje de insistență de la oameni pentru a fi lansată oficial.

"Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imaginiE doar o coincidență că am cedat insistențelor și lansez această piesă acum, cand sunt „străin” în America, dar vin și cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit", spune Smiley, care va da detalii despre provocarea inclusă în clip zilele următoare.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE