Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Smiley & Alexandru Andrieș - Cea mai frumoasă zi (Live)

Smiley a publicat online un live înregistrat împreună cu Alexandru Andrieș. Cei doi interpretează în duet piesa ”Cea mai frumoasă zi”.

"Îl ascult pe Alexandru Andrieș de când eram mic. Faptul că am reușit să cânt alături de el este un vis împlinit pentru mine. A fost cu adevărat cea mai frumoasă zi", a declarat Smiley.

În original, piesa ”Cea mai frumoasă zi” se regăsește pe albumul ”Vreme rea”, lansat de Alexandru Andrieș în anul 2000. Melodia a fost reinterpretată în 2011 de către Omul cu Șobolani.

Luna trecută, Smiley a înregistrat o nouă versiune a piesei ”Vals”, împreună cu Feli. În variantă solo, piesa a fost lansată pe 9 noiembrie 2017, aflându-se pe prima poziție în topul YouTube Trending încă de la apariție.

”Spre surprinderea noastră, a tuturor, toată lumea e fascinată de piesa asta. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, oameni care mi-au spus că o să danseze pe piesa asta la nunta lor”, a mărturisit Smiley la Europa FM.

Vals” este extrasă de pe cel mai recent album al lui Smiley –„Confesiune”. Videoclipul melodiei a strâns peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese, inclusiv “Flori de plastic”, “De unde vii la ora asta?”, "Ce mă fac cu tine de azi?" feat. Guess Who și ”Pierdut printre femei”.

Citește mai multe despre Alexandru AndriesSmiley
Videoclipuri cu Alexandru AndriesSmiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE