Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Videoclip oficial: Smiley - Adeline

Smiley readuce la viaţă hitul "Adeline" de la Timpuri Noi, cu un vibe şi un sunet de 2020. Artistul declară deschisă petrecerea de vară şi lansează un clip cu tentă retro, în care tineri şi bătrâni se distrează deopotrivă pe acelaşi ring de dans. Urmăreşte clipul în articol.

Smiley se declară fan al trupei Timpuri Noi şi a decis să dea un suflu nou piesei "Adeline", prin acest remake. Videoclipul are şi o poveste reală în spate, pentru că după o perioadă de izolare, Smiley se întâlneşte cu prietenii apropiaţi şi se pot distra din nou împreună, într-un "bairam ca pe vremuri". Printre cei care apar în clip se numără prieteni ai artistului, echipa de dansatori din turnee, dar şi alţi colaboratori şi apropiaţi. S-a lăsat cu dansuri, râsete şi o zi de distracţie ca înainte de izolare.

"Adeline", în varianta originală este un single Timpuri noi de pe albumul "Basca Abundenţei" din 1998.

Iată ce a declarat Smiley despre piesa nouă:

Mereu mi-a plăcut trupa Timpuri noi, ascultam mult când eram mic, iar "Adeline" a fost mereu foarte tare la chefuri, toată lumea se distra când începea. Aşa că, am ales să fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originală, care sună oricum foarte bine, fix în ideea de vară, de fun, de party.

Piesa asta este atât de fun, încât nu mi s-a întâmplat să văd pe cineva stând nemişcat pe scaun când o aude. Mie îmi place mult ce a ieşit, noi i-am verificat efectele dansante la mini-petrecerea noastră de la filmarea clipului, iar distracţia e garantată. Sper să placă tuturor şi să ne vedem sănătoşi, în formulele admise, la petreceri!

Melodia este produsă de către HaHaHa Production, cu muzica realizată de Dan Iliescu, Smiley şi Şerban Cazan şi versuri scrise de Dan Iliescu. Smiley a mai lansat o piesă luna trecută, colaborare cu ADDA "Sâmbătă Seara". Asta după ce în luna mai artistul ne-a transmis pozitivitate prin single-ul "Va fi bine!", cu un clip în care îşi imagina călătorii nesfârşite. Alături de Cabron Smiley le-a oferit un tribut celor din prima linie prin piesa "Cine-i salvează pe eroi" în aprilie.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE