Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: The Smashing Pumpkins - Drum + Fife

Trupa The Smashing Pumpkins a lansat videoclipul noului single ”Drum + Fife”, extras de pe albumul ”Monuments to an Elegy”. Regizat de Ahlander + Antiga, clipul vorbește despre consecințele grave ale războiului.

"Scopul nostru a fost acela de a crea un film dintr-o viziune poetică, dar care să vorbească totodată extrem de direct despre război, conflict și modul în care ne obișnuim cu acestea încă de la o vârstă fragedă", a mărturist solistul The Smashing Pumpkins, Billy Corgan, explicând astfel mesajul din spatele videoclipului ”Drum + Fife”.

Noul single promovat de formație este extras de pe albumul ”Monuments to an Elegy”, lansat în decembrie 2014. Discul a primit review-uri bune din partea criticilor, BlogCritics considerând că acest material este unul dintre cele mai bune ale trupei.

"Într-o eră în care atenția celor care ascultă muzică începe să devină tot mai greu de captat, Billy Corgan a reușit să vină cu 9 piese puternice și relativ scurte și compacte. Acesta este un album pentru fanii mai vechi ai trupei, cei mai noi, câștigați prin lansarea albumului ”Oceania”, și poate chiar pentru o parte dintre cei rămași captivi în anii '90, care-și doresc în continuare ca trupa să revină la lineup-ul original."

Tracklist ”Monuments to an Elegy” - The Smashing Pumpkins:

  1. "Tiberius"
  2. "Being Beige"
  3. "Anaise!"
  4. "One and All (We Are)"
  5. "Run2me"
  6. "Drum + Fife"
  7. "Monuments"
  8. "Dorian"
  9. "Anti-Hero"

Citește mai multe despre Smashing Pumpkins
Videoclipuri cu Smashing Pumpkins
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE