Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Skylar Grey - Stand By Me

Skylar Grey a înregistrat un cover al piesei ”Stand By Me” ca parte a campaniei umanitare realizate de brand-ul Budweiser. Videoclipul melodiei a avut premiera în cadrul Super Bowl.

Skylar Grey a colaborat cu brandul Budweiser pentru a promova o campanie umanitară. Artista a înregistrat o nouă versiune a piesei ”Stand By Me”, dând o nouă semnificație versurilor acestei melodii lansate de Ben E. King în 1961.

Prin această nouă versiune, Skylar Grey ne invită să fim alături de cele peste 200 de milioane de persoane afectate anual de dezastre naturale. Cei care au disponibilitatea financiară, pot face donații prin intermediul site-ului Budweiser, banii urmând să ajungă la ONG-uri care se ocupă de sprijinirea familiilor afectate de uragane, cutremure și alte fenomene cu efecte dezastruoase.

În 2016, Skylar Grey a lansat albumul ”Natural Causes”. Cel de-al 3-lea material de studio al artistei americane a beneficiat, încă o dată, de implicarea lui Eminem, cei doi fiind prieteni apropiați din 2012. Discul a inclus single-uri precum "Moving Mountains" și "Off Road". Deși LP-ul nu a avut un succes comercial, criticii au apreciat muzica artistei, Michael Smith de la Renowned for Sound oferind albumului 5 stele din 5.

Citește mai multe despre Skylar Grey
Videoclipuri cu Skylar Grey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE