Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Skylar Grey - Stand By Me

Skylar Grey a înregistrat un cover al piesei ”Stand By Me” ca parte a campaniei umanitare realizate de brand-ul Budweiser. Videoclipul melodiei a avut premiera în cadrul Super Bowl.

Skylar Grey a colaborat cu brandul Budweiser pentru a promova o campanie umanitară. Artista a înregistrat o nouă versiune a piesei ”Stand By Me”, dând o nouă semnificație versurilor acestei melodii lansate de Ben E. King în 1961.

Prin această nouă versiune, Skylar Grey ne invită să fim alături de cele peste 200 de milioane de persoane afectate anual de dezastre naturale. Cei care au disponibilitatea financiară, pot face donații prin intermediul site-ului Budweiser, banii urmând să ajungă la ONG-uri care se ocupă de sprijinirea familiilor afectate de uragane, cutremure și alte fenomene cu efecte dezastruoase.

În 2016, Skylar Grey a lansat albumul ”Natural Causes”. Cel de-al 3-lea material de studio al artistei americane a beneficiat, încă o dată, de implicarea lui Eminem, cei doi fiind prieteni apropiați din 2012. Discul a inclus single-uri precum "Moving Mountains" și "Off Road". Deși LP-ul nu a avut un succes comercial, criticii au apreciat muzica artistei, Michael Smith de la Renowned for Sound oferind albumului 5 stele din 5.

Citește mai multe despre Skylar Grey
Videoclipuri cu Skylar Grey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE