Urmărește-ne în Social Media

Sky, J. Balvin, Jhay Cortez ft. MadeinTYO - Bajo Cero

Sky, J Balvin și Jhay Cortez ne țin companie în această perioadă rece și lansează o nouă piesă, „Bajo Cero” („Sub Zero”). La doar câteva zile de la lansare, melodia se apropie deja de 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Producătorul Alejandro „Sky” Ramirez este mână dreaptă a lui J Balvin, superstarul reggaeton, de mulți ani, iar acum, în momentul în care cariera sa solo ia avânt, acesta nu își uită prietenii vechi și lansează „Bajo Cero”, care, cel mai probabil, va deveni unul dintre hit-urile anului 2019.

Videoclipul piesei „Bajo Cero” îi reunește pe toți trei - Sky, J Balvin și Jhay Cortez - într-o poveste care se avansează treptat, într-un decor întunecat și rece.

„Totul a luat naștere foarte natural. Am făcut această piesă cu Jhay (Cortez) în casa mea din Columbia și, în timp ce acest lucru se întâmpla, am vorbit pe Instagram cu MadeinTYO. I-am spus că facem o piesă care o să creeze dependența și i-am trimis-o și lui să o asculte. Boom! Imediat ce a ascultat-o, a început să creadă în ea. În noaptea următoare ascultam din nou piesa la mine acasă, iar Balvin a sunat să ne spună că e în Miami. Ne-am dus să ne întâlnim cu el și am înregistrat piesa pe loc. Totul s-a întâmplat extrem de repede și prin intermediul rețelelor sociale.” a declarat Sky.

De-a lungul carierei sale, J Balvin a colaborat cu artiști de renume precum Beyoncé, Justin Bieber, Pharrell, Liam Payne, Camila Cabello și Pitbull, Major Lazer și mulți alții. Clipurile sale au fost vizualizate și distribuite de peste 10 miliarde ori pe Youtube. În vara anului 2018, artistul a lansat concertul Bruuttal.

Balvin numără în palmaresul său premii Latin Grammy, Heat Latin Music Awards, Billboard Latin Music Awards și multe altele.

Comentarii