Urmărește-ne în Social Media

Skrillex & Poo Bear - Would You Ever

Ultima oară când Skrillex a lansat un material nou a făcut-o sub numele de Sonny Moore, în cadrul trupei From First to Last. Sonny a redevenit Skrillex acum prin noul single "Would You Ever". Piesa este o colaborare cu Poo Bear şi primeşte un clip pe bază de trickuri de skateboarding.

Skrillex a avut un an ocupat, între concerte, creaţii proprii, melodii From First to Last şi producţia unei părţi a noului album Incubus. "Would You Ever" pare să îl ducă într-o zonă EDM a interludiilor lungi şi a unui beat ceva mai dansabil în Ibiza. E mai puţin un sound de petrecere "rage" cu drop-uri extreme de dubstep, mai mult un sunet de afterparty.

Vocalizele auto tunate sau curate se remarcă în această piesă. Videoclipul este unul simplu, filmat la malul mării şi avându-l pe un skater ca personaj principal. Skrillex apare spre final împreună cu Poo Bear, pentru a marca intensificarea sample-urilor vocale. Poo Bear este un producător apreciat pentru compoziţiile sale, lucrând cu Justin Bieber. El este autorul hitului "Where Are U Now", care i-a adus împreună pe Bieber, Skrillex şi Diplo.

Poo Bear a mai compus şi "What Do You Mean" şi "Company" ale lui Justin. Ascultând această piesă, un lucru e sigur: Skrillex s-a îndepărtat de imaginea de icon al dubstepului şi încearcă să se reinventeze, câte puţin în zona rock alternativ şi câte puţin în EDM. Noul release aminteşte de piese ca "With You, Friends" sau "Leaving" şi se bucură de o producţie de calitate.

La începutul acestui an Sonny Moore a lansat o trecere în revistă video de 11 minute a turneelor şi aventurilor din ultimul an, care l-au purtat pe tot globul.

Comentarii