Urmărește-ne în Social Media

Skrillex & Poo Bear - Would You Ever

Ultima oară când Skrillex a lansat un material nou a făcut-o sub numele de Sonny Moore, în cadrul trupei From First to Last. Sonny a redevenit Skrillex acum prin noul single "Would You Ever". Piesa este o colaborare cu Poo Bear şi primeşte un clip pe bază de trickuri de skateboarding.

Skrillex a avut un an ocupat, între concerte, creaţii proprii, melodii From First to Last şi producţia unei părţi a noului album Incubus. "Would You Ever" pare să îl ducă într-o zonă EDM a interludiilor lungi şi a unui beat ceva mai dansabil în Ibiza. E mai puţin un sound de petrecere "rage" cu drop-uri extreme de dubstep, mai mult un sunet de afterparty.

Vocalizele auto tunate sau curate se remarcă în această piesă. Videoclipul este unul simplu, filmat la malul mării şi avându-l pe un skater ca personaj principal. Skrillex apare spre final împreună cu Poo Bear, pentru a marca intensificarea sample-urilor vocale. Poo Bear este un producător apreciat pentru compoziţiile sale, lucrând cu Justin Bieber. El este autorul hitului "Where Are U Now", care i-a adus împreună pe Bieber, Skrillex şi Diplo.

Poo Bear a mai compus şi "What Do You Mean" şi "Company" ale lui Justin. Ascultând această piesă, un lucru e sigur: Skrillex s-a îndepărtat de imaginea de icon al dubstepului şi încearcă să se reinventeze, câte puţin în zona rock alternativ şi câte puţin în EDM. Noul release aminteşte de piese ca "With You, Friends" sau "Leaving" şi se bucură de o producţie de calitate.

La începutul acestui an Sonny Moore a lansat o trecere în revistă video de 11 minute a turneelor şi aventurilor din ultimul an, care l-au purtat pe tot globul.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Noisia şi Skrillex lansează piesa "Horizon", single de pe ultimul album Noisia

Pentru că toate lucrurile bune se termină la un moment dat, Noisia îşi încheie cariera cu un ultim album. De pe acel LP, intitulat "Closer" a fost lansat un single realizat în colaborare cu Skrillex, "Horizon". El s-a auzit inclusiv în România la Arena DNB pe 14 mai 2022.

Publicat

pe

Coperta single Noisia Skrillex Horizon
Coperta single Noisia Skrillex Horizon │ FOTO: Noisia

"Horizon" este o piesă liquid DNB, una surprinzător de blândă faţă de ce ne oferea Noisia cu un deceniu în urmă. Pe Skrillex nu prea îl mai auzim lansând "bangere" dubstep cum o făcea atunci când ajungea pe coloana sonoră a jocului Far Cry 3 spre exemplu. Artistul s-a ocupat mai degrabă de producţie a unor hituri pop în ultimii ani. De altfel sensibilităţi pop se simt şi acest track, care sună văratic şi catchy, mai ales în micile porţiuni cu voci feminine mixate.

Noisia şi Skrillex au mai colaborat în trecut pe piesa "Supersonic". Pe lângă "Horizon", noul album Noisia include şi un remix VIP al lui "Supersonic", lansat pentru prima dată. Povestea celor de la Noisia se încheie cu un LP generos, cu 11 de track-uri noi (dintr-un total de 20), incluzând colaborări cu Two Fingers, Camo & Crooked, Black Sun Empire, Phace şi mulţi alţii. Albumul a fost lansat pe 12 mai 2022 şi îl găsiţi inclusiv pe canalul YouTube al trio-ului.

Pentru a sărbători lansarea discului, Noisia a ţinut un concert în Amsterdam, Noisia Invites Livestream pe 13 mai. A fost sold out şi transmis în toată lumea, incluzând DJ set-uri ale trupei, dar şi ale celor de la Black Sun Empire, care au fost la Bucureşti pe 14 mai, plus Phace, Halogenix, Icicle şi Fre4knc. În septembrie 2019, Noisia, adică Nik Roos, Martijn van Sonderen şi Thijs de Vlieger au anunţat că se vor despărţi la final de an 2020. Era sfârşitul unei cariere de 20 de ani în care olandezii şi-au pus amprenta definitiv pe muzică electronică.

Totuşi din cauza pandemiei au amânat finalul de carieră până în vara lui 2022, pentru a putea spune "rămas bun" fanilor cum se cuvine, cu un album şi o ultimă serie de concerte. Ultimul va fi cel de la Lowlands pe 21 august. Noisia este activă din 2000 şi pe lângă piesele dubstep, DNB şi EDM au produs şi coloane sonore pentru jocuri ca DmC: Devil May Cry şi Counter Strike: GO sau Armajet.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31