Urmărește-ne în Social Media

Skrillex & Poo Bear - Would You Ever

Ultima oară când Skrillex a lansat un material nou a făcut-o sub numele de Sonny Moore, în cadrul trupei From First to Last. Sonny a redevenit Skrillex acum prin noul single "Would You Ever". Piesa este o colaborare cu Poo Bear şi primeşte un clip pe bază de trickuri de skateboarding.

Skrillex a avut un an ocupat, între concerte, creaţii proprii, melodii From First to Last şi producţia unei părţi a noului album Incubus. "Would You Ever" pare să îl ducă într-o zonă EDM a interludiilor lungi şi a unui beat ceva mai dansabil în Ibiza. E mai puţin un sound de petrecere "rage" cu drop-uri extreme de dubstep, mai mult un sunet de afterparty.

Vocalizele auto tunate sau curate se remarcă în această piesă. Videoclipul este unul simplu, filmat la malul mării şi avându-l pe un skater ca personaj principal. Skrillex apare spre final împreună cu Poo Bear, pentru a marca intensificarea sample-urilor vocale. Poo Bear este un producător apreciat pentru compoziţiile sale, lucrând cu Justin Bieber. El este autorul hitului "Where Are U Now", care i-a adus împreună pe Bieber, Skrillex şi Diplo.

Poo Bear a mai compus şi "What Do You Mean" şi "Company" ale lui Justin. Ascultând această piesă, un lucru e sigur: Skrillex s-a îndepărtat de imaginea de icon al dubstepului şi încearcă să se reinventeze, câte puţin în zona rock alternativ şi câte puţin în EDM. Noul release aminteşte de piese ca "With You, Friends" sau "Leaving" şi se bucură de o producţie de calitate.

La începutul acestui an Sonny Moore a lansat o trecere în revistă video de 11 minute a turneelor şi aventurilor din ultimul an, care l-au purtat pe tot globul.

Comentarii

Tehnologie

Coloana sonoră a jocului EA Sports FC 24 (ex FIFA) s-a lansat oficial

Era o perioadă când ora exactă în trendurile muzicale era dată de coloanele sonore de la Electronic Arts. Mă refer evident la piese de pe coloanele sonore ale jocurilor FIFA, NHL, NFS. Pe 20 septembrie 2023 a debutat coloana sonoră a principalului simulator de fotbal de pe piaţă, cunoscut acum ca EA SPORTS FC 24.

Publicat

pe

Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora
Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora │ FOTO: EA Sports

EA Sports nu mai beneficiază de licenţă FIFA, aşa că după FIFA 23 de anul trecut acum apare EA Sports FC 24 ca succesor. Coloana sonora include peste 100 de artişti din toată lumea şi combină genuri ca niciodată până acum. Avem şi nume mari precum Major Lazer şi The Rolling Stones, dar şi rapperul Stormzy, multiplu câştigător de premii BET, MOBO, MTV Europe şi Q Award.

Nu îl uităm pe simpaticul Jack Harlow, pe Baby Keem, câştigător de premiu Grammy, plus Kendrick Lamar, care are nu mai puţin de 17 premii Grammy. Central Cee de la Beach Please se aude în FIFA, alături de rapperul cu multiple discuri de diamant Ninho. Senzaţia pop indiană King apare la categoria noutăţi şi avem şi indie rock pentru iubitorii săi, prin trupe ca The Last Dinner Party, Obongjayar, dar şi rapperul KayCyy.

Mă bucur să văd şi Run the Jewels pe listă, alături de Skrillex, Fred Again, Lil Yachty sau The Blessed Madonna.

Apar chiar şi piese nelansate încă, de la productorul Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michael Brun şi alţii. Coloana sonoră se poate asculta pe Spotify mai jos:

Genurile abordate pe acest album se potrivesc cu diversitatea stilurilor de joc de fotbal. Auzim de la Afrobeats la Reggaeton şi grime. EA Sports FC 24, jocul va sosi pe 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin Ultimate Edition de pe 22 septembri 2023. Precomenzile sunt disponibile deja, iar titlul apare pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

Este jocul cu numărul 31 din seria intitulată până acum FIFA. "FC" vine de la "Football Club", iar pe coperta jocului se află fotbalistul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City.

Citește în continuare