Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Fleur & Manu x Skrillex - Doompy Poomp

Skrillex a lansat videoclipul noului single ”Doompy Poomp”, extras de pe albumul ”Recess”. Clipul este regizat de Fleur & Manu și produs de DIVISION împreună cu The Creators Project.
Urmărește-ne pe

După colaborarea cu Ragga Twins pentru hitul „Ragga Bomb și featuring-ul cu Marcio Alvarado pentru „Try It Out”,  Skrillex lansează ”Doompy Poomp”. Noul single al DJ-ului și producătorului american este însoțit de un videoclip de tip scurtmetraj, ce pare a fi inspirat de filmul ”Groundhog Day” cu Bill Murray.

Piesa ”Doompy Poomp” este extrasă de pe albumul de debut al lui Skrillex„Recess”. Discul ce include 11 piese a fost lansat pe piață pe 14 martie sub egida caselor de discuri Big Beat Records și Atlantic Records. Deși materialul a fost unul așteptat, plasarea lui în clasamente nu a fost pe măsura renumelui acestui artist. „Recess” a intrat pe locul 13 în topul albumelor din UK și pe locul 4 în Billboard 200, cu vânzări de 48.000 de exemplare în Statele Unite.

Tracklist „Recess” – Skrillex 

 1. „All Is Fair in Love and Brostep” (featuring Ragga Twins)
 2. „Recess” (with Kill the Noise featuring Fatman Scoop and Michael Angelakos)
 3. „Stranger” (with KillaGraham featuring Sam Dew)
 4. „Try It Out” (with Alvin Risk) (Neon Mix)
 5. „Coast Is Clear” (featuring Chance The Rapper and The Social Experiment)
 6. „Dirty Vibe” (with Diplo featuring G-Dragon and CL)
 7. „Ragga Bomb” (featuring Ragga Twins)
 8. „Doompy Poomp”
 9. „Fuck That”
 10. „Ease My Mind” (featuring Niki & The Dove)
 11. „Fire Away” (featuring Kid Harpoon)

Citește mai multe despre Skrillex
Videoclipuri cu Skrillex
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE