Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: SKRILLEX + ALVIN RISK - Try It Out

Skrillex și Alvin Risk ne invită să încercăm o nouă doză de dubstep. "Try It Out" este videoclipul celor doi producători, piesa fiind extrasă de pe primul album de studio al lui Skrillex, "Recess".

După colaborarea cu Ragga Twins pentru hitul "Ragga Bomb", Skrillex revine cu un nou featuring. "Try It Out" este noul single al DJ-ului și este lansat împreună cu producătorul și DJ-ul de muzică electronică Marcio Alvarado, zis și Alvin Risk. Videoclipul piesei este regizat de Tony T. Datis, fiind gândit astfel încât să se muleze perfect pe ritmul piesei.

"Try It Out" este extrasă de pe albumul de debut al lui Skrillex"Recess". Discul ce include 11 piese a fost lansat pe piață pe 14 martie sub egida caselor de discuri Big Beat Records și Atlantic Records. Deși materialul a fost unul așteptat, plasarea lui în clasamente nu a fost pe măsura renumelui acestui artist. "Recess" a intrat pe locul 13 în topul albumelor din UK și pe locul 4 în Billboard 200, cu vânzări de 48.000 de exemplare în Statele Unite.

Tracklist "Recess" - Skrillex 

 1. "All Is Fair in Love and Brostep" (featuring Ragga Twins)
 2. "Recess" (with Kill the Noise featuring Fatman Scoop and Michael Angelakos)
 3. "Stranger" (with KillaGraham featuring Sam Dew)
 4. "Try It Out" (with Alvin Risk) (Neon Mix)
 5. "Coast Is Clear" (featuring Chance The Rapper and The Social Experiment)
 6. "Dirty Vibe" (with Diplo featuring G-Dragon and CL)
 7. "Ragga Bomb" (featuring Ragga Twins)
 8. "Doompy Poomp"
 9. "Fuck That"
 10. "Ease My Mind" (featuring Niki & The Dove)
 11. "Fire Away" (featuring Kid Harpoon)

Citește mai multe despre Alvin RiskSkrillex
Videoclipuri cu Alvin RiskSkrillex
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE