Urmărește-ne în Social Media

Skizzo Skillz - Mulțumesc

Skizzo Skillz a lansat "Mulțumesc", o piesă sensibilă, extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Odată pentru totdeauna". Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

Skizzo Skillz le prezintă ascultătorilor "Mulțumesc", o piesă diferită de toate cele lansate de artist până acum. Pe lângă faptul că face parte de pe coloana sonoră a filmului "Odată pentru totdeauna", pentru artist este o piesă specială, ca o rugăciune personală transmisă lui Dumnezeu.

"E o piesă pe care am făcut-o ca un tratament. Simțeam că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu și muzical pentru toate binecuvântările. <<Mulțumesc>> ar fi fost ultima piesă de pe albumul <<Full time daddy part time rapper>>, care urmează să apară, dar când a venit propunerea lui Iura Luncașu să intre pe coloana sonoră a filmului <<Odată pentru totdeauna>> am zis de ce să nu fie o rugăciune pentru toată lumea care se regăsește", a declarat Skizzo Skillz.

"Odată pentru totdeauna" este o producție Nextspot și Luca’s Art Film, regia fiind semnată de Iura Luncașu, ce are în portofoliul său producții TV de succes precum "Numai iubirea", "Inimă de țigan", "În familie" și "Pariu cu viața", dar și lungmetraje ca "Ghinionistul" și "Faci sau Taci". Din distribuție fac parte Smiley,  Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Ada Galeș, Sali Levent, Adelina Pestrițu, Augustin Viziru, Mihnea Luncașu și Celina Enea.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul "BINIDITAT", piesă ce are milioane de vizualizări pe YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat "Full time daddy part time rapper".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare