Urmărește-ne în Social Media

Skizzo Skillz - Mulțumesc

Skizzo Skillz a lansat "Mulțumesc", o piesă sensibilă, extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Odată pentru totdeauna". Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

Skizzo Skillz le prezintă ascultătorilor "Mulțumesc", o piesă diferită de toate cele lansate de artist până acum. Pe lângă faptul că face parte de pe coloana sonoră a filmului "Odată pentru totdeauna", pentru artist este o piesă specială, ca o rugăciune personală transmisă lui Dumnezeu.

"E o piesă pe care am făcut-o ca un tratament. Simțeam că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu și muzical pentru toate binecuvântările. <<Mulțumesc>> ar fi fost ultima piesă de pe albumul <<Full time daddy part time rapper>>, care urmează să apară, dar când a venit propunerea lui Iura Luncașu să intre pe coloana sonoră a filmului <<Odată pentru totdeauna>> am zis de ce să nu fie o rugăciune pentru toată lumea care se regăsește", a declarat Skizzo Skillz.

"Odată pentru totdeauna" este o producție Nextspot și Luca’s Art Film, regia fiind semnată de Iura Luncașu, ce are în portofoliul său producții TV de succes precum "Numai iubirea", "Inimă de țigan", "În familie" și "Pariu cu viața", dar și lungmetraje ca "Ghinionistul" și "Faci sau Taci". Din distribuție fac parte Smiley,  Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Ada Galeș, Sali Levent, Adelina Pestrițu, Augustin Viziru, Mihnea Luncașu și Celina Enea.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul "BINIDITAT", piesă ce are milioane de vizualizări pe YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat "Full time daddy part time rapper".

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5