Urmărește-ne în Social Media

Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio

Skizzo Skillz a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Mike Diamondz pentru piesa „Nu e ce auzi la radio”. Noul material al rapperului este disponibil în articol.

Piesa a fost compusă de Skizzo Skillz, Mike Diamondz și Alexandru Vicol, iar de mix și mastering s-a ocupat Alama. Videoclipul a fost realizat în regia lui Ciprian Strugariu și Skizzo. Acesta descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alexandru Vicol, cel care a făcut producția și pentru piesele „Fresh și Rece” și „Pierdevară”. Fraza copilului Skizzo „când o să fiu mare o să fiu cel mai tare rapper de care ai auzit” s-a materializat în 2005 o dată cu lansarea albumului de debut, intitulat surprinzător „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit”.

„Știi ce cred eu? Că muzica nu stă pe loc, nu vine dintr-o cutie care-ți spune când ai voie să o asculți sau ce ritm să aibă, sau mai rău… cum trebuie să sune. Muzica trăiește și respiră, există ca tine. E liberă să meargă unde mergi tu și vine cu tine în locurile unde vrei să ajungi. Cea mai tare piesă nu e ce auzi la radio, e aia care e unde ești tu, la scară cu băieții, întins pe iarbă, în căști când traversezi strada. Muzica e cea pe care o alegi tu, nu care-i aleasă pentru tine! Nu e în topuri, e în blocuri!", declară Skizzo Skillz

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare