Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio

Skizzo Skillz a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Mike Diamondz pentru piesa „Nu e ce auzi la radio”. Noul material al rapperului este disponibil în articol.

Piesa a fost compusă de Skizzo Skillz, Mike Diamondz și Alexandru Vicol, iar de mix și mastering s-a ocupat Alama. Videoclipul a fost realizat în regia lui Ciprian Strugariu și Skizzo. Acesta descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alexandru Vicol, cel care a făcut producția și pentru piesele „Fresh și Rece” și „Pierdevară”. Fraza copilului Skizzo „când o să fiu mare o să fiu cel mai tare rapper de care ai auzit” s-a materializat în 2005 o dată cu lansarea albumului de debut, intitulat surprinzător „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit”.

„Știi ce cred eu? Că muzica nu stă pe loc, nu vine dintr-o cutie care-ți spune când ai voie să o asculți sau ce ritm să aibă, sau mai rău… cum trebuie să sune. Muzica trăiește și respiră, există ca tine. E liberă să meargă unde mergi tu și vine cu tine în locurile unde vrei să ajungi. Cea mai tare piesă nu e ce auzi la radio, e aia care e unde ești tu, la scară cu băieții, întins pe iarbă, în căști când traversezi strada. Muzica e cea pe care o alegi tu, nu care-i aleasă pentru tine! Nu e în topuri, e în blocuri!", declară Skizzo Skillz

Citește mai multe despre Skizzo Skillz
Videoclipuri cu Skizzo Skillz
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE