Urmărește-ne în Social Media

Skip Marley - Calm Down

Skip Marley, nepotul legendarului Bob Marley, a lansat videoclipul noului single ”Calm Down”. Recent, tânărul artist a colaborat cu Katy Perry pentru piesa "Chained to the Rhythm".

Skip Marley este un artist jamaican aflat la debut. Fiu al lui David Minto și Cedella Marley, Skip este nepotul legendarului Bob Marley. În perioada copilăriei și adolescenței a învățat să cânte singur la pian, tobe, chitară și bas, în 2015 lansând primul său single, “Cry to Me”. A urmat apoi piesa ”Life” și, la scurtă vreme, semnarea unui contract cu Island Records, casă de discuri prin care va fi lansat primul lui album.

Recent, Skip Marley a înregistrat cu Katy Perry pentru single-ul “Chained to the Rhythm”. Această colaborare i-a oferit o expunere foarte bună, Katy fiind una dintre cele mai populare artiste din industria pop. Mai mult decât atât, cei doi au interpretat noua melodie în cadrul galei Grammy 2017, Skip având astfel oportunitatea de a cânta live în fața a milioane de telespectatori.

La doar câteva zile de la apariția piesei “Chained to the Rhythm”, tânărul artist a revenit cu piesa ”Lions”, lansând apoi single-ul ”Calm Down”. Noua piesă este compusă de Skip Marley împreună cu Oscar Holter, Savan Kotecha, Peter Svensson și Ilya Salmanzadeh.

”Vreau să le împărtășesc oamenilor muzica mea și vreau să-i ajut să se unifice. Vreau ca oamenii să rămână cu un mesaj al iubirii, al unui mod de gândire care să-i facă să analizeze unde se poate lucra pentru a fi mai buni și a ne simți mai bine. Indiferent de ceea ce simt. Vreau să poată da drumul muzicii mele și să reflecteze, să se relaxeze și să simtă vibe-uri bune”, a declarat Skip Marley, întrebat de mesajul piesei ”Calm Down”.

 

Comentarii