Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Skillet - Feel Invincible

Skillet a lansat videoclipul unei piese explozive, plina de riff-uri puternice de chitară și de energie. „Feel Invincible” este single-ul extras de pe noul album care va fi lansat în această vară.
Urmărește-ne pe

Piesa este extrasă de pe noul album al trupei, „Unleashed”, care va fi lansat pe 5 august 2015. Materialul conține 12 piese și îi urmează celui din 2013, „Rise”. De la rifful puternic de la începutul single-ului „Feel Invincible” până la finalul memorabil al piesei „The Resistance”, este clar că trupa a creat un album care lasă muzica să vorbească puternic, în timp ce livrează câteva dintre cele mai personale cântece din colecția lor de până acum.

„Mi-am dorit să fac un album care ar putea face oamenii să simtă muzica. Am mereu intenția de a scrie cântece prin care oamenii se regăsesc, dar de data aceasta nu am vrut doar să văd cum cântecele se conectează din punct de vedere al versurilor, ci cum se conectează din punct de vedere muzical.”, declară vocalistul și basistul trupei, John Cooper

Piese precum „Back From The Dead”, „Stars” și „Out Of Hell” demonstrează talentul trupei care a generat o bază întreagă de fani, un album premiat cu platină și nominalizări multiple la Grammy.

Formată din soț și soție, John (vocal, bas) și Korey Cooper (chitară ritmică, clape, programming, backing vocal), Seth Morrison (chitară) și Jen Ledger (tobe, vocal), trupa a compus toate cântecele de pe „Unleashed”. Încă o dată, ei au colaborat cu Brian Howes (Daughtru, Halestorm, Nickelback), Kevin Churko (Ozzy osbourne, Disturbed, Five Finger Death Punch), Neal Avron (Twenty One Pilots, Walk The Moon, Fall Out Boy, Linkin Park) și Seth Mosley (Newboys, Tobymac), doar că de această dată pentru a crea „Unleashed”.

Tracklist „Unleashed”

01. Feel Invincible
02. Back From The Dead
03. Stars
04. I Want To Live
05. Undefeated
06. Famous
07. Lions
08. Out Of Hell
09. Burn It Down
10. Watching For Comets
11. Saviors Of The World
12. The Resistance

coperta-album-skillet-unleashed

Citește mai multe despre Skillet
Videoclipuri cu Skillet
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE