Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Skepta - Hypocrisy

Încă bucurându-se de boostul de popularitate după colaborarea recentă cu Mick Jagger, rapperul Skepta a lansat un videoclip pentru piesa "Hypocrisy". Clipul este co-regizat de către Skepta şi are un fundal vizual parcă desprins din anii 90.

Artistul hip-hop critică făţărnicia modernă, pe cei care beau Sprite cu codeină şi cei care au 15 iPhone-uri de culori diferite. Celebrul MC Grime apare în clip ca un prezentator TV, care pare să fie la o emisiune de tip game show. Apare şi o reclamă deloc subtilă la parfumurile Jean-Paul Gaultier. Skepta apare apoi pe fundaluri abstracte, blocat în faţa unui televizor şi într-o cameră în flăcări.

Haterii online şi trolli sunt menţionaţi în versuri, iar muzicianul ne reaminteşte că nimeni nu îl cunoaşte de fapt. Matt Walker este celălalt co-regizor al acestui material vizual. "Hypocrisy" a fost cântată live pentru prima oară la festivalul Primavera în luna iunie. În iulie piesa apărea pe contul de Soundcloud al artistului, iar apoi a sosit şi colaborarea cu Mick Jagger, "England Lost".

Skepta şi alţi colegi de casă de discuri (Boy Better Know) vor organiza un concert uriaş la O2 Arena în Londra spre finalul lunii. Pe scenă se vor afla A$AP Rocky, J Hus şi mulţi alţii. Artistul a avut un an interesant, încercând să iasă din UK şi să fie popular şi în SUA. A început să prindă şi acolo prin contribuţiile aduse pe piesa "More Life" a lui Drake.

În mod ironic acelaşi Skepta nu a putut concerta în SUA, pentru că nu a primit viză de lucru şi a trebuit să îşi anuleze turneul american. Artistul rămâne totuşi cu alte onoruri bifate, precum un presupus ordin "Most Excellent Order of the British Empire", care i-ar fi fost oferit pentru contribuţie artistică.

Citește mai multe despre Skepta
Videoclipuri cu Skepta
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE