Urmărește-ne în Social Media

Sişu Tudor feat. Connect-R - Totul sau nimic

Sişu Tudor şi Connect-R ne oferă balada R&B-rap a primăverii, "Totul sau Nimic". Doi bad boys acum cizelaţi au creat o baladă ilustrată cu un filtru sepia intens şi filmări pe timp de Golden Hour în mirişte. Puteţi viziona videoclipul în articol.

Sişu Tudor nu e străin de colaborările cu Connect-R, cei doi cântând împreună pe piesa La Familia "Curaj" în 2017. "Totul sau nimic" este o piesă profundă, despre maturizarea din băiat în bărbat şi dobândirea de principii si sentimente reale prin lecţii grele. Connect-R este latura suavă a acestei creaţii hip-hop, abordând un R&B ritmat, în vreme ce Sişu Tudor rămâne muşcător, ironic şi având versurile de cartier care l-au consacrat. Prima strofă este despre fraţi şi frăţie, iar a doua strofă a lui Sişu este o veritabilă poezie de dragoste.

Oraşul gol apare ca personaj în versuri, umplut de o muză ce declanşează "un ocean de iubire". Versificaţia lui Sişu devine de-a dreptul filozofică, atunci când abordează societatea zombie, turnirurile şi veninul declanşat de femeile care au stârnit mari iubiri. Cel mai mare atuu al acestui single este subiectul vag pe care îl atacă. Iubirea poate fi declarată pentru oraş, pentru fraţi, prieteni sau cea dragă/cei dragi.

Ultima dată când Sişu şi Connect-R au colaborat, La Familia tocmai se reunise după o perioadă de pauză în anul 2017. Atunci a apărut albumul "Codul Bunelor Maniere", primit cu mare entuziasm de către fani. În ultimele săptămâni Sişu a fost prins într-un diss battle cu El Nino, care a lansat piesa intitulată "Diss Sişu". Jumătatea mai trecută prin viaţă din La Familia a lansat ca răspuns track-ul "Onoarea înainte de moarte", în care aminteşte că "a fost nevoit să facă chestia asta".

Rapperul ne-a reamintit că "diss" vine de la "disrespect" şi a folosit un instrumental old school ca în anii '90, completat cu un beat neaşteptat de trap şi explicând ironic ce înseamnă "iambul". Connect-R a încheiat anul 2019 cu piesa "Mulţumesc", un single prin care a mulţumit celor dragi, prietenilor şi divinităţii pentru succes.

Comentarii

Concerte & turnee

Connect-R se luptă muzical cu Șuie Paparude la Red Bull SoundClash 2024

Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală - Red Bull SoundClash: 2 scene față-n față, 4 runde electrizante, un singur câștigător stabilit de public. Găsești în articol mai multe detalii despre acest eveniment.

Publicat

pe

Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude
Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude │ FOTO: Red Bull SoundClash www.facebook.com

Aflați față-n față, pe două scene despărțite de fani și de un decibelmetru care înregistrează fiecare strigăt și bătaie din palme, pentru combatanți, Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude este mai mult decât un concert obișnuit. Este o adevărată provocare ce-i determină să se reinventeze timp de 4 runde de foc, un meci dur care se joacă în fața celui mai exigent juriu: publicul. Evenimentul are loc pe 23 mai la Romexpo.

Cele patru runde Red Bull SoundClash:

RUNDA 1: THE COVER - Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.

RUNDA 2: THE TAKEOVER - Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar adversarul o preia din mers la jumătate și o continuă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.

RUNDA 3: THE CLASH - Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: THE WILDCARD - Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.

Connect-R vs. Șuie Paparude

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA.

A colaborat cu artiști precum Loredana, Chris Mayer, Smiley, Johny Romano, Liviu Teodorescu, Shift, Raluka. A cucerit inimile ascultătorilor încă de la primele piese lansate și continuă să o facă și astăzi, oferind hit după hit.

Șuie Paparude și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul său nu a dus la plafonarea artistică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv. Trupa și-a delectat fanii numeroși și variați fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep.

Prețuri bilete Red Bull SoundClash: Connect-R vs. Șuie Paparude

  • Bilete de acces se găsesc online, la prețul de 200 lei (VIP) și 80 lei (Acces General). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare