Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Sişu Tudor feat. Connect-R - Totul sau nimic

Sişu Tudor şi Connect-R ne oferă balada R&B-rap a primăverii, "Totul sau Nimic". Doi bad boys acum cizelaţi au creat o baladă ilustrată cu un filtru sepia intens şi filmări pe timp de Golden Hour în mirişte. Puteţi viziona videoclipul în articol.

Sişu Tudor nu e străin de colaborările cu Connect-R, cei doi cântând împreună pe piesa La Familia "Curaj" în 2017. "Totul sau nimic" este o piesă profundă, despre maturizarea din băiat în bărbat şi dobândirea de principii si sentimente reale prin lecţii grele. Connect-R este latura suavă a acestei creaţii hip-hop, abordând un R&B ritmat, în vreme ce Sişu Tudor rămâne muşcător, ironic şi având versurile de cartier care l-au consacrat. Prima strofă este despre fraţi şi frăţie, iar a doua strofă a lui Sişu este o veritabilă poezie de dragoste.

Oraşul gol apare ca personaj în versuri, umplut de o muză ce declanşează "un ocean de iubire". Versificaţia lui Sişu devine de-a dreptul filozofică, atunci când abordează societatea zombie, turnirurile şi veninul declanşat de femeile care au stârnit mari iubiri. Cel mai mare atuu al acestui single este subiectul vag pe care îl atacă. Iubirea poate fi declarată pentru oraş, pentru fraţi, prieteni sau cea dragă/cei dragi.

Ultima dată când Sişu şi Connect-R au colaborat, La Familia tocmai se reunise după o perioadă de pauză în anul 2017. Atunci a apărut albumul "Codul Bunelor Maniere", primit cu mare entuziasm de către fani. În ultimele săptămâni Sişu a fost prins într-un diss battle cu El Nino, care a lansat piesa intitulată "Diss Sişu". Jumătatea mai trecută prin viaţă din La Familia a lansat ca răspuns track-ul "Onoarea înainte de moarte", în care aminteşte că "a fost nevoit să facă chestia asta".

Rapperul ne-a reamintit că "diss" vine de la "disrespect" şi a folosit un instrumental old school ca în anii '90, completat cu un beat neaşteptat de trap şi explicând ironic ce înseamnă "iambul". Connect-R a încheiat anul 2019 cu piesa "Mulţumesc", un single prin care a mulţumit celor dragi, prietenilor şi divinităţii pentru succes.

Citește mai multe despre Connect-RSișu Tudor
Videoclipuri cu Connect-RSișu Tudor
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE