Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Șisu Tudor - Ai spune

Șisu Tudor ne vorbește despre viața complicată a celor care trăiesc fără siguranța zilei de mâine în versurile unei piese noi, intitulate ”Ai spune”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Rareș Comanescu.

Șisu Tudor lansează prima sa piesă din 2021, un single despre lupta pentru existență și păstrarea unor principii în navigarea valurilor industriei muzicale. "Ai spune" este melodia prin care rapper-ul își exprimă crezul în păstrarea vie a pasiunii pentru muzică, indiferent de condiții și neinfluențat de ceea ce se cere pe piață. "Nu suntem la fel și nici n-am fost vreodată", spune Șisu Tudor în versurile piesei "Ai spune", făcând referire la cei care au trecut de partea comercială a industriei.

Noua piesă are textul scris de Șisu Tudor, muzica fiind semnată de Arturo Mehales. Mixul și masterul au fost realizate de Spectru și MECILINN, iar directorul de imagine al clipului a fost Jean Blagoi.

Anul trecut, Șisu a colaborat cu Connect-R pentru piesa "Totul sau Nimic". Melodia venea cu un mesaj la fel de profund ca și acest nou single, vorbind despre maturizare și lecțiile învățate pe parcursul unei vieți pline de încercări.

Citește mai multe despre Sișu Tudor
Videoclipuri cu Sișu Tudor
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE