Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: We Singing Colors - Far, Far, Far

Trupa bucureșteană ”We Singing Colors” a lansat un clip nou pentru piesa ”Far, Far, Far”. Vizualul a fost filmat în India, acolo unde membrii trupei au fost invitați să cânte în ianuarie 2015, la Festivalul Saarang din orașul Chennai.

Cele 10 zile petrecute în India au însemnat o experiență unică, iar imaginile filmate pe străzi, în hoteluri și la concerte au fost materia primă pentru clipul proaspăt lansat. O călătorie care a adus cu ea un nou gând: nicun loc nu e prea departe, daca vrei să ajungi cu adevărat acolo.

“A fost primul nostru contact cu o cultură atât de îndepărtată și am fost imediat tentați să-i atașăm o muzică pe fundal. Așa am ales piesa “Far, Far, Far” de pe primul nostru album, căreia mult timp ne gândeam să-i facem clip, fără a găsi însă scenariul perfect. Până la India...”. - We Singing Colors

Clipul ”Far, Far, Far” a fost montat de Dragoș Apetri.

We Singing Colors este o trupă indie-pop din București. Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat în aprilie 2014. Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce privește locurile și felurile în care cântă: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din pădure (“Say you’re mine) și până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up și multe altele). Membrii trupei sunt: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Citește mai multe despre We Singing Colors
Videoclipuri cu We Singing Colors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE