Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: We Singing Colors - Far, Far, Far

Trupa bucureșteană ”We Singing Colors” a lansat un clip nou pentru piesa ”Far, Far, Far”. Vizualul a fost filmat în India, acolo unde membrii trupei au fost invitați să cânte în ianuarie 2015, la Festivalul Saarang din orașul Chennai.
Urmărește-ne pe

Cele 10 zile petrecute în India au însemnat o experiență unică, iar imaginile filmate pe străzi, în hoteluri și la concerte au fost materia primă pentru clipul proaspăt lansat. O călătorie care a adus cu ea un nou gând: nicun loc nu e prea departe, daca vrei să ajungi cu adevărat acolo.

“A fost primul nostru contact cu o cultură atât de îndepărtată și am fost imediat tentați să-i atașăm o muzică pe fundal. Așa am ales piesa “Far, Far, Far” de pe primul nostru album, căreia mult timp ne gândeam să-i facem clip, fără a găsi însă scenariul perfect. Până la India...”. - We Singing Colors

Clipul ”Far, Far, Far” a fost montat de Dragoș Apetri.

We Singing Colors este o trupă indie-pop din București. Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat în aprilie 2014. Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce privește locurile și felurile în care cântă: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din pădure (“Say you’re mine) și până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up și multe altele). Membrii trupei sunt: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Citește mai multe despre We Singing Colors
Videoclipuri cu We Singing Colors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE