Urmărește-ne în Social Media

Simple Minds - Magic

Puţine trupe se pot lăuda cu o carieră de 41 de ani, dar Simple Minds este un astfel de nume în industria rock. Muzicienii rămân în contact cu sound-ul modern, după cum o arată cel mai nou single, "Magic". Primeşte un videoclip plin de glitchuri ce poate fi urmărit mai jos.

Au trecut 4 ani de la ultimul album al scoţienilor, "Big Music". De această dată ne propun o excursie sonică pe materialul "Walk Between Worlds", care apare pe 2 februarie. Este promovat prin acest single intitulat "Magic" şi care reuneşte elemente synth pop şi art rock. Videoclipul este hipnotizant şi include un dansator care se metamorfozează în lichid colorat.

Pare a se topi în metal lichefiat asemenea Terminatorului, dar îşi continuă dansul furibund. Fundalul este plin de oglinzi iluzorii rotative, iar genericele şi glitchurile din clip duc cu gândul la serialul "Black Mirror". "Walk Between Worlds" este realizat de către Simple Minds în colaborare cu producătorii Andy Wright şi Gavin Goldberg, care au creat şi sunetul ultimului disc.

8 piese au fost pregătite de această dată, iar albumul este împărţit în două jumătăţi. Prima parte include melodii ca "Summer" şi "The Signal and The Noise", etalând un sound post rock şi multe chitări cu ecou amplu. A doua parte explorează o abordare mai cinematografică, cu orchestraţii realizate la studiourile din Abbey Road. Artworkul pentru LP este creaţia artistului vizual brazilian Heitor Magno, un montaj suprealist de imagini şi culori vii peste fotografii alb-negru.

Metamorfoza este tema centrală a albumului nou Simple Minds, după cum se poate vedea şi în clipul regizat de argentinianul Esteban Diacono.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED