Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Simple Minds - Magic

Puţine trupe se pot lăuda cu o carieră de 41 de ani, dar Simple Minds este un astfel de nume în industria rock. Muzicienii rămân în contact cu sound-ul modern, după cum o arată cel mai nou single, "Magic". Primeşte un videoclip plin de glitchuri ce poate fi urmărit mai jos.

Au trecut 4 ani de la ultimul album al scoţienilor, "Big Music". De această dată ne propun o excursie sonică pe materialul "Walk Between Worlds", care apare pe 2 februarie. Este promovat prin acest single intitulat "Magic" şi care reuneşte elemente synth pop şi art rock. Videoclipul este hipnotizant şi include un dansator care se metamorfozează în lichid colorat.

Pare a se topi în metal lichefiat asemenea Terminatorului, dar îşi continuă dansul furibund. Fundalul este plin de oglinzi iluzorii rotative, iar genericele şi glitchurile din clip duc cu gândul la serialul "Black Mirror". "Walk Between Worlds" este realizat de către Simple Minds în colaborare cu producătorii Andy Wright şi Gavin Goldberg, care au creat şi sunetul ultimului disc.

8 piese au fost pregătite de această dată, iar albumul este împărţit în două jumătăţi. Prima parte include melodii ca "Summer" şi "The Signal and The Noise", etalând un sound post rock şi multe chitări cu ecou amplu. A doua parte explorează o abordare mai cinematografică, cu orchestraţii realizate la studiourile din Abbey Road. Artworkul pentru LP este creaţia artistului vizual brazilian Heitor Magno, un montaj suprealist de imagini şi culori vii peste fotografii alb-negru.

Metamorfoza este tema centrală a albumului nou Simple Minds, după cum se poate vedea şi în clipul regizat de argentinianul Esteban Diacono.

Citește mai multe despre simple minds
Videoclipuri cu simple minds
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE