Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Silvia - Îmi place tot la tine

Silvia Lăuneanu, cunoscută publicului în special pentru interpretările sale la vioară în proiectul De La Vegas, a lansat single-ul "Îmi place tot la tine". Piesa a fost compusă de Silvia și este însoțită de un videoclip ce poate fi urmărit pe InfoMusic.ro.

Videoclipul "Îmi place tot la tine" urmărește o poveste de dragoste condimentată cu scene de dans. Scenariul o implică evident pe Silvia, cântăreața participând în costum de baie la scene de dans și de tandrețe. Filmările au avut loc pe nisipul de la Curacao Beach din Năvodari, echipa de producție fiind formată din Mihai Georgiadi și ID Multimedia. Chiar dacă starea vremii nu a fost favorabilă filmărilor, "fata cu vioara" a făcut față temperaturilor scăzute și a dansat neîntrerupt pe ritmurile pop reggae ale single-ului "Îmi place tot la tine", compus în totalitate de ea.

"Este o piesă pe care am făcut-o după sufletul meu. Sunt artistul care vreau să fiu. Fără să-mi impună nimeni ce trebuie să cânt pentru a fi pe val. Sunt pe valul meu, care sună așa cum simt eu. Sunt perfect capabilaă sa-mi compun singură piesele, pentru că am un background muzical solid. Dacă lumea va aprecia și îmi va asculta muzica, voi fi cât se poate de fericită, iar ei vor avea o Silvia autentică”, a declarat Silvia Lăuneanu.

Silvia Lăuneanu este considerată unul dintre cei mai buni violoniști clasici contemporani din România, având cu studii muzicale aprofundate și un palmares de 33 de premii internaționale. Timp de 11 ani a făcut parte din trupa De La Vegas, alături de Daniel Robu.

Citește mai multe despre Silvia
Videoclipuri cu Silvia
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE