Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: Silk City - Only Can Get Better

Diplo și Mark Ronson au făcut echipă, formând un duo muzical denumit Silk City. Aceștia au lansat videoclipul celei de a doua piese, "Only Can Get Better". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

În urmă cu o lună, aceștia au publicat pe YouTube varianta audio a melodiei, "Only Can Get Better", care are nuanțe retro și house. A debutat pe BBC Radio 1 în emisiune lui Annie Mac, ca "hot record". Vocea din piesă îi aparține lui Daniel Merriweather, un artist R&B australian.

Se pare că Ronson și Diplo s-au cunoscut în 2002, printr-un prieten comun. Dragostea pentru muzică i-a apropiat și intrând în studio și-au dat seama că pot începe un proiect muzical împreună.

"Chiar dacă stilul de muzică pe care îl abordăm este diferit, avem o groază de chestii în comun - cum ar fi muzica house clasică, disco și hip-hop."

Se pare că proiectul Silk City este ca un fel de omagiu adus celor mai importante orașe din lume, cunoscute pentru muzica dance, precum Chicago, Londra, Paris sau Detroit.

Mark Ronson a lansat ultimul album, "Uptown Special", în 2015, iar vara aceasta se pare că urmează să colaboreze cu Dua Lipa. Cel mai recent LP al lui Diplo se numește "California", iar artistul a produs și imnul oficial al Cupei Mondiale. De asemea, muzicianul a făcut echipă cu Sia și Labrinth formând supergrupul LSD.

Citește mai multe despre Silk City
Videoclipuri cu Silk City
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE