Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Silk City - Only Can Get Better

Diplo și Mark Ronson au făcut echipă, formând un duo muzical denumit Silk City. Aceștia au lansat videoclipul celei de a doua piese, "Only Can Get Better". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

În urmă cu o lună, aceștia au publicat pe YouTube varianta audio a melodiei, "Only Can Get Better", care are nuanțe retro și house. A debutat pe BBC Radio 1 în emisiune lui Annie Mac, ca "hot record". Vocea din piesă îi aparține lui Daniel Merriweather, un artist R&B australian.

Se pare că Ronson și Diplo s-au cunoscut în 2002, printr-un prieten comun. Dragostea pentru muzică i-a apropiat și intrând în studio și-au dat seama că pot începe un proiect muzical împreună.

"Chiar dacă stilul de muzică pe care îl abordăm este diferit, avem o groază de chestii în comun - cum ar fi muzica house clasică, disco și hip-hop."

Se pare că proiectul Silk City este ca un fel de omagiu adus celor mai importante orașe din lume, cunoscute pentru muzica dance, precum Chicago, Londra, Paris sau Detroit.

Mark Ronson a lansat ultimul album, "Uptown Special", în 2015, iar vara aceasta se pare că urmează să colaboreze cu Dua Lipa. Cel mai recent LP al lui Diplo se numește "California", iar artistul a produs și imnul oficial al Cupei Mondiale. De asemea, muzicianul a făcut echipă cu Sia și Labrinth formând supergrupul LSD.

Citește mai multe despre Silk City
Videoclipuri cu Silk City
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE