Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Silk City - Only Can Get Better

Diplo și Mark Ronson au făcut echipă, formând un duo muzical denumit Silk City. Aceștia au lansat videoclipul celei de a doua piese, "Only Can Get Better". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

În urmă cu o lună, aceștia au publicat pe YouTube varianta audio a melodiei, "Only Can Get Better", care are nuanțe retro și house. A debutat pe BBC Radio 1 în emisiune lui Annie Mac, ca "hot record". Vocea din piesă îi aparține lui Daniel Merriweather, un artist R&B australian.

Se pare că Ronson și Diplo s-au cunoscut în 2002, printr-un prieten comun. Dragostea pentru muzică i-a apropiat și intrând în studio și-au dat seama că pot începe un proiect muzical împreună.

"Chiar dacă stilul de muzică pe care îl abordăm este diferit, avem o groază de chestii în comun - cum ar fi muzica house clasică, disco și hip-hop."

Se pare că proiectul Silk City este ca un fel de omagiu adus celor mai importante orașe din lume, cunoscute pentru muzica dance, precum Chicago, Londra, Paris sau Detroit.

Mark Ronson a lansat ultimul album, "Uptown Special", în 2015, iar vara aceasta se pare că urmează să colaboreze cu Dua Lipa. Cel mai recent LP al lui Diplo se numește "California", iar artistul a produs și imnul oficial al Cupei Mondiale. De asemea, muzicianul a făcut echipă cu Sia și Labrinth formând supergrupul LSD.

Citește mai multe despre Silk City
Videoclipuri cu Silk City
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE