Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Sigur Ros - Ovedur

Sigur Ros a lansat videoclipul unui nou single, intitulat ”Ovedur”. Regizat de Jonas Akerlundjonas Akerlund, vizualul o are în prim-plan pe coregrafa islandeză Arna Omarsdóttir.

Sigur Ros, una dintre cele mai cunoscute şi apeciate trupe islandeze de ambient/post-rock, a revenit cu un nou single, după o pauză de 3 ani de la lansarea albumului ”Kveikur” (2013). Noua piesă a grupului se numește ”Ovedur” (Óveður), în traducere ”Furtuni”.

Melodia este acompaniată de un videoclip filmat într-un mic orășel situat pe coasta Reykjanes a peninsulei Reykjanesskagi. Personajul central din clip este interpretat de Arna Omarsdóttir, o coregrafă de origine islandeză. Regia este semnată de Jonas Akerlundjonas Akerlund.

Sigur Ros și-a început activitatea în 1994, iar albumul de debut a apărut trei ani mai tâziu. Recunoașterea internațională a venit odată cu albumul secund, "Agaetis byrjun" (1999), presa de specialitate considerându-l unul dintre cele mai bune albume din toate timpurile. Au urmat alte șase materiale discografice foarte bine primite de fani

Anul acesta, Sigur Ros va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie, în cadrul festivalului Electric Castle.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sigur Ros
Videoclipuri cu Sigur Ros
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE