Urmărește-ne în Social Media

Sigrid - Mirror

Sigrid s-a întors pentru a ne face pe toți să privim cu mândrie în oglindă, în timp ce dansăm pe ritmuri disco. ”Mirror” debordează de optimism, iar videoclipul e plin de culoare.

Planurile lui Sigrid au fost deturnate de pandemie, așa cum s-a întâmplat în cazul multora dintre noi. Artista era în LA când a început toată nebunia, dar a trebuit să se întoarcă în Norvegia, pe drumul de întoarcere realizând că are schița unui single nou, botezat ulterior "Mirror". Melodia avea vibe-ul perfect de festival, doar că în contextul de atunci nu exista niciun concert la orizont.

"Mirror" a fost finalizată în Danemarca, artista lucrând cu apropiata sa colaboratoare - Emily Warren, dar și cu alți compozitori care s-au găsit într-o poziție similară lui Sigrid, fiind nevoiți să se întoarcă din Los Angeles în Norvegia din cauza pandemiei. Reputata compozitoare Caroline Ailin (ce a lucrat și cu Dua Lipa și Julia Michaels) și producătorul Sly au lucrat cu Sigrid la finalizarea piesei începute de artistă la pian, așa cum se întâmplă cu mai toate compozițiile ei.

"Nu sunt artist, dacă nu stau în studio, să scriu, și nu pot să compun, dacă nu urc pe scenă", spune Sigrid, care a considerat mereu că studioul este locul în care se simte cel mai confortabil. Din cauza pandemiei, însă, studioul a devenit un loc în care s-a simțit captivă, iar scena o destinație dezirabilă.

Sigrid: "Am vrut să explorăm cât de conflictuale sunt situațiile în care simți două laturi de-ale tale concurând una împotriva celeilalte"

Pentru videoclipul piesei "Mirror", Sigrid a colaborat cu Femke Huurdeman, intenția fiind de a reprezenta vizual iubirea de sine după încheierea unei relații.

"Am vrut să explorăm cât de conflictuale sunt situațiile în care simți două laturi de-ale tale concurând una împotriva celeilalte, în loc să conlucreze. Și pentru că nu pot sta locului atunci când cânt, o să vedeți în clip mult dans, alergat, șofat - se va vedea că m-am simțit foarte bine la filmări", a spus Sigrid.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6