Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Sigrid - Focus

Sigrid lansează single-ul „Focus (Demo)”, un material emoționant și delicat, livrat în corpul unei balade răvășitoare de pian, pe care artista norvegiană a scris-o la vârstă de doar 17 ani.

Piesa „Focus (Demo)” redă un asemenea tumult interior, încât Sigrid nu a modificat-o deloc de-a lungul anilor și a reușit să o înregistreze la studio dintr-o singură bucată. Vizualul abstract, ce acompaniază această piesă, a fost creat în colaborare cu Moth Studio și redă developarea treptată a unor amintiri vii, care se adună și se deformează în interiorul configurației anatomice a omului.

Single-ul „Focus (Demo)” este dovadă grăitoare a talentului artistei – de compozitoare și cântăreața – și este extras de pe viitorul său album, “Raw”.

De asemenea, începând cu data de 11 iulie, Sigrid va deveni unul dintre puținii artiști (alături de Adele, Sam Smith și Ellie Goulding) care au reușit să susțină spectacole memorabile la Somerset House, în Londra, chiar la începutul carierei sale.

„Focus (Demo)” pare să urmeze succesul înregistrat cu piesa „High Five”, care a strâns un număr de 7 milioane de stream-uri pe Spotify. Artista a urcat pe scena de la Coachella și a cântat în emisiunea lui Jimmy Fallon. La începutul anului 2018, Sigrid fusese desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP cu doar patru piese.

"Câteodată este chiar ciudat să fii artist, însă aleg ca întotdeauna să fiu autentică. Dacă nu mă recunosc în muzica mea prin aspectul vizual, styling, artwork, piese… nu văd sensul. Nu îmi place să aduc modificări prea mari vocii mele atunci când înregistrez, ci să păstrez totul cât mai simplu. Real, onest. Nu văd de ce nu aș face asta. De ce să îi ofer controlul altcuiva?" a declarat Sigrid pentru The Guardian.

Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Videoclipuri cu Sigrid
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE