Urmărește-ne în Social Media

Sigrid, Bring Me The Horizon - Bad Life

Sigrid lansează împreună cu Bring Me The Horizon balada rock "Bad Life", acompaniată de un videoclip regizat de Raja Verdi. Noua piesă anunță și viitorul album al artistei norvegiene, "How To Let Go".

La festivalurile din Reading și Leeds de anul trecut s-a materializat una dintre cele mai impresionante melodii ale lui Sigrid de pe cel de-al doilea album al ei. După o întâlnire întâmplătoare cu trupa rock britanică Bring Me The Horizon în culise, și-au dat seama că amândoi sunt fani ai muzicii celuilalt. Acest lucru i-a determinat pe vocalistul Oli Sykes și pe Jordan Fish să trimită un demo, toți au ajuns în studio pentru a înregistra versurile și s-a născut balada rock plină de emoție "Bad Life".

"Eu și Jordan am scris această melodie în lockdown, fiind la distanță. Ne-a plăcut mesajul, dar nu se potrivea cu proiectul pe care îl creăm în prezent. Când am aflat că Sigrid era fana noastră, am simțit că piesa i se potrivește perfect, deși inițial am fost reticent, deoarece am simțit că este o piesă atât de specială. Apoi, Sigrid a întrebat dacă aș face duet cu ea pe melodie și asta ne-a făcut să batem palma", a declarat Oli Sykes.

Sigrid: "Sunt atât de încântată că piesa "Bad Life" este înregistrată împreună cu Bring Me The Horizon!"

Videoclipul, regizat de Raja Verdi (Holly Humberstone, Celeste) atrage spectatorii într-o furtună de emoții, prezentându-i pe ambii interpreți trecând prin puternice frământări interioare.

"Sunt atât de încântată că piesa "Bad Life" este înregistrată împreună cu Bring Me The Horizon! Suntem cu adevărat mândri de acest lucru. Eu sunt fana lor, iar ei sunt fanii mei de ceva vreme și suntem atât de fericiți că am putut colabora la acest cântec. Și filmarea videoclipului a fost o experiență uimitoare și nebună în sine", a spus Sigrid despre noua piesă.

Noua piesă "Bad Life" se va regăsi pe viitorul album al lui Sigrid, "How To Let Go". Materialul reflectă trăirile înterioare ale artistei în contextul schimbărilor ce s-au petrecut în viața sa de când cariera ei a depășit granițele Norvegiei.

"Piesele abordează două aspecte diferite. Fata relaxată căreia îi place să schieze, să facă drumeții și să gătească, în contrast cu cealaltă parte a mea, care se încadrează în tiparul "hai să ieșim în oraș" ​​sau să cântăm pe stadione impresionante, să urcăm pe scenă și să nu ne fie frică de nimic. Eram atât de timidă când eram copil, dar atunci când sunt pe scenă la Glastonbury, de exemplu, îmi place să mă pierd în lumina reflectoarelor."

Albumul "How To Let Go" va fi lansat pe 6 mai.

Tracklist "How To Let Go" - Sigrid:

 1. It Gets Dark
 2. Burning Bridges
 3. Risk Of Getting Hurt
 4. Thank Me Later
 5. Mirror
 6. Last To Know
 7. Dancer
 8. A Driver Saved My Night
 9. Mistake Like You
 10. Bad life
 11. Grow
 12. High Note

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2