Urmărește-ne în Social Media

Sigma ft Paloma Faith - Changing

După recentul Number One "Nobody To Love", grupul britanic de drum and bass Sigma a revenit cu un nou single, intitulat "Changing". Piesa este un featuring cu Paloma Faith.

"Changing" este noua invitație pe ringul de dans din partea grupului Sigma și a Palomei Faith, artista britanică cu 3 nominalizări la Brit Awards recunoscută pentru hiturile "Fall To Grace" și "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Single-ul "Changing" a avut premiera la BBC Radio 1, în cadrul emisiunii Special Delivery.

Sigma s-a clasat pe primul loc în UK cu single-ul precedent, "Nobody to Love". Melodia s-a vândut în peste 120 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, videoclipul filmat în Africa strângând pe YouTube peste 30 de milioane de vizualizări. Sigma a luat ființă în 2006, grupul de drum and bass avându-i în componență pe britanicii Cameron Edwards și Joe Lenzie.

Paloma Faith, apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro, a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Anul acesta, artista britanică a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK.

PUBLICITATE
Comentarii