Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Sigala, Paloma Faith - Lullaby

DJ-ul britanic Sigala a colaborat cu Paloma Faith pentru piesa ”Lullaby”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Craig Moore, ce creează iluzia că am intrat deja în sezonul estival.

”Ne-am distrat de minune la filmările clipului cu minunatul Craig Moore, care a regizat majoritatea videoclipurilor mele”, a declarat Sigala pentru Metro.co.uk.

În ce privește alegerea vocii feminine pentru piesa ”Lullaby”, DJ-ul englez mărturisește că Paloma s-a potrivit perfect profilului pe care îl căutau.

”Am scris această piesă cu ceva timp în urmă și mi-a plăcut imediat ce am terminat-o, dar am știut că trebuie să găsesc persoana potrivită pentru partea vocală. Îmi place să găsesc voci unice, așa că a Paloma s-a potrivit perfect.”

Sigala a colaborat anterior cu artiști precum Craig David, John Newman și Ella Eyre.

Paloma Faith promovează în prezent albumul ”The Architect”. Discul a fost lansat pe 17 noiembrie 2017, prin intermediul Sony Music, și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK. De pe acest album au fost extrase single-urile ”'Til I'm Done”, ”Crybaby” și ”Guilty”.

Citește mai multe despre Paloma FaithSigala
Videoclipuri cu Paloma FaithSigala
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE