Urmărește-ne în Social Media

SICKOTOY - Said and Done

SICKOTOY a pregătit pentru sezonul estival o piesă dansantă de club, cu inserții UK Pop. Noul single al artistului se numește ”Said and Done” și este o melodie ce îmbină perfect elementele definitorii ale stilului ce l-au făcut pe SICKOTOY să fie recunoscut drept unul dintre cei mai buni producători din România.

Piesa "Said and Done" a fost scrisă într-un camp special realizat la începutul acestei primăveri pentru Sickotoy în Norvegia, alături de songwriteri precum Emilie Adams sau Iselin Solheim (Alan Walker, SEEB).

"Said and Done", cel de-al doilea release al artistului din acest an, se lansează odată cu videoclipul oficial în care Sickotoy apare în ipostaza unui regizor pe set. Clipul a fost realizat de Quba (regie), alături de David Mogan în rolul de DOP, iar producția video a fost realizată de către Loops Production.

Sickotoy este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est.

Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în Top 10 Charting din Europa Centrală și de Est.

PUBLICITATE
Comentarii