Urmărește-ne în Social Media

SICKOTOY x Eva Timush - Too Deep

SICKOTOY, unul din cei mai apreciați producători români, colaboreză în premieră cu Eva Timush, ajunsă în atenția publicului după participările de la Românii au talent și Vocea României. Primul lor single împreună se numește "Too Deep" și vine acompaniat de un videoclip regizat de Bogdan Păun.

Melodia are vibe-ul energic și carismatic al producțiilor semnate SICKOTOY, la care se adaugă interpretarea soft, dar memorabilă a Evei.

"Mă bucur să fiu parte din viața unui cântăreț la început de drum și să contribui la muzica pe care o face. Eva Timush este o artistă în ascensiune și mă simt onorat că a răspuns invitației mele de a colabora pentru piesa "Too Deep"." – SICKOTOY

"Pentru mine este o onoare să pot lucra cu SICKOTOY! Alex este unul din producătorii care au dat atât de multe hituri pe care le fredonez și acum. Cu adevărat un om special și un artist complet. Îi mulțumesc pentru invitația de a face piesa împreună." – EVA TIMUSH

"Too Deep" a luat naștere într-o sesiune de producție alături de Minelli, cu care SICKOTOY a colaborat pentru debutul lui la piesa "Addicted", și britanicul Will Matta, un songwriter prolific din Regat.

"Am avut o sesiune de studio foarte productivă cu Minelli și Will Matta din care a ieșit această melodie, iar interpretarea EVEI a fost exact ce trebuia. Enjoy!" - SICKOTOY

SICKOTOY este unul din cei mai prolifici producători muzicali din România. Omul din spatele proiectului SICKOTOY este Alex Cotoi, care a obținut și un Grammy pentru "The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album" împreună cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru piesa "Baddest Girl in Town".Printre cele mai recente lansări este "Papa" alături de INNA (regina dance-ului din România) și Elvana (pop-star în Albania) care a ajuns în topurile internaționale.

Eva Timush este născută în Republica Moldova, cu o comunitate online impresionantă. Fanbase-ul său a început să prindă contur după aparițiile ei în talent show-uri, precum Next Star România, Românii Au Talent și Vocea României, unde a strâns milioane de vizualizări.

Comentarii