Urmărește-ne în Social Media

SICKOTOY x Dayana - Into The Light

SICKOTOY face echipă cu Dayana, cântăreața și compozitoarea gata să cucerească lumea, și lansează piesa "Into The Light". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Dorința Dayanei de a explora diverse sound-uri, timbrul său vocal pătrunzător, împreună cu viziunea fascinantă a lui SICKOTOY când vine vorba de producție, au rezultat în "Into The Light", o piesă dinamică și hipnotizantă. Versurile au fost scrise de Olivia Addams, care a colaborat pentru instrumental cu SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Producția a fost realizată de SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

"Hipnotic, acesta este cuvântul care, după părerea mea, se potrivește perfect cu piesa <<Into the Light>>. Dayana a fost vocea pe care o căutam în această piesă, puternică, dar sensibilă în același timp. Sunt bucuros de rezultat și sper să vă placă și vouă", a declarat SICKOTOY.

Dayana a adăugat:

"Lucrurile neașteptate sunt cele mai bune și așa a fost și în cazul piesei <<Into The Light>>. Mi s-a propus să înregistrez piesa și s-a potrivit perfect pe vocea și povestea mea de viață. Cu toții am fost mințiți în dragoste, este inevitabil, iar durerea ne leagă cel mai mult. Așadar, să cântăm pentru a ne vindeca de acele experiențe sfâșietoare, să ne înălțăm spiritele și să urmăm calea luminii.

Visam să colaborez cu SICKOTOY de mai bine 5 ani și în sfârșit, munca îmi este răsplătită. Ador etica muncii sale, perseverența și talentul său. Este unul dintre cei mai buni, fără îndoială, iar cu abilitățile noastre muzicale dezvoltate în ani și ani, sperăm să vă putem atinge inima".

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est din ultimii ani și posesorul unui Latin Grammy, pentru cel mai bun album Latin, Rock și Urban Alternative, obținut în urma colaborării sale cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru "Baddest Girl in Town". SICKOTOY a avut, de asemenea, multiple colaborări de succes cu artiști precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică i-a definit viața încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED