Urmărește-ne în Social Media

Sickotoy x Britt Lari - Now

Sickotoy revine cu noul single "Now" alături de Britt Lari, o artistă de origine peruană. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

După cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Sickotoy este unul dintre producătorii de top ai muzicii dance, motiv pentru care fiecare single al artistului poate fi considerat o invitație directă la un party care pare să nu aibă sfârșit. După hit-uri precum "You don't love me, "Addicted" sau "Papa", Sickotoy este pregătit să ofere fanilor muzicii dance o piesă care să le transforme zilele monotone de vară în momente de neuitat alături de prieteni.

Piesa a fost scrisă și compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi. "Now" este lansată împreună cu o animație vizuală de care s-a ocupat Republic of Animation.  

"Sunt super bucuros pentru colaborare alături de Britt Lari. E tare interesant de observat cum lucrurile pot fi văzute din perspective diferite atunci când nu faci parte neapărat din aceeași cultură. <<Now>> este cu și despre muzică, despre dorința de a dansa și de a petrece până în zori", a declarat Sickotoy.

Sickotoy este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în Top 10 Charting din Europa Centrală și de Est.

Britt Lari este o cântăreață, compozitoare și producătoare de muzică EDM de origine peruană stabilită în LA. Piese sale au reușit să ajungă în topurile muzicale ale unor radiouri mari precum SiriusXM sau Kiss FM, dar și în playlist-urile de Spotify cu milioane de ascultători.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5