Urmărește-ne în Social Media

Sickotoy - 2 High 2 Care (Official Visualizer)

Sickotoy a lansat "2 high 2 care", o piesă ce îți oferă toată încrederea de care ai nevoie pentru a da startul unei petreceri alături de prieteni, până dimineață, fără reguli și fără inhibiții.

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători muzicali din România, a lansat single-ul "2 high 2 care", piesă ce a luat naștere în camp-ul internațional organizat vara aceasta, în Ibiza, de către Global Publishing.

Piesa a fost scrisă de Sickotoy alături de songwriteri cunoscuți precum: Jordan Shaw (care a compus pentru Afrojack, Armin Van Buuren, INNA, Gabrielle Aplin) și Roland Spreckley (care a compus pentru Ava Max, Galantis, Noah Cyrus, BTS & Steve Aoki), iar producția a fost făcută de Sickotoy alături de Marcel Botezan și Sebastian Barac. Piesa s-a lansat cu un visual realizat de Mihai Sighinaș.

"Mă bucur mult că <<2 high 2 care>> poate să fie în sfârșit ascultată de toată lumea. Fiecare experiență pe care o adun când am ocazia să produc muzică alături de oameni din diferite colțuri ale lumii mă ajută să evoluez și să descopăr alte elemente pe care aș putea să le adaug în muzica mea. <<2 high 2 care>> este piesa care descrie, cred eu, cel mai bine vibe-ul camp-ului din Ibiza. Sper ca toți cei ce vor asculta piesa să uite pentru câteva minute de probleme și să vadă viața fără griji și probleme", a declarat Sickotoy.

Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele lui Sickotoy au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în topurile muzicale din Europa Centrală și de Est.

PUBLICITATE
Comentarii