Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Sia - Underneath The Mistletoe

Sia continuă să ne transmită bucuria Crăciunului cu piesa romantică ”Underneath The Mistletoe”. Melodia este acompaniată de un videoclip animat, ce va atrage cu siguranță atenția copiilor.

După ”Santa's Coming For Us” și ”Ho Ho Ho”, Sia ne face încă o invitație de a intra în universul magic al copilăriei, în care Crăciunul este sărbătorit în fiecare zi. Noua sa melodie se numește ”Underneath The Mistletoe” și este acompaniat de un videoclip regizat de Lior Molcho, cu animații realizate de Colin Mapp & Lior Molcho. Personajul aproape nelipsit din videoclipurile artistei australiene, Maddie Ziegler, apare și în acest clip animat. De această dată nu dansează, ci se împrietenește cu un om de zăpadă.

Underneath The Mistletoe” se regăsește pe albumul "Everyday Is Christmas", un material ce conține exclusiv piese originale, compuse de Sia împreună cu Greg Kurstin.

"Există piesele clasice de Crăciun, dar tot ce era nou, nu mă încânta foarte mult", a detaliat Sia într-un interviu pentru revista Rolling Stone, justificându-și astfel nevoia de a compune piese de Crăciun.

Discul a fost lansat  pe 17 noiembrie, prin Atlantic Records, casa de discuri cu care Sia a semnat de curând, spre încântarea CEO-ului Craig Kallman:

”Sia este un artist care apare o dată la o generație. Este o interpretă și o compozitoare extraordinară, este revoluționară în felul ei de a aborda arta și de a o expune pe scenă, videoclipurile ei sunt inovative - tot ceea ce face vine dintr-o adâncă și inepuizabilă resursă de inspirație și imaginație. Sia este unul dintre acei puțini artiști care își construiesc un univers muzical singular, nemărginit.”

Tracklist “Everyday is Christmas” - Sia:

  1. Santa's Coming For Us
  2. Candy Cane Lane
  3. Snowman
  4. Snowflake
  5. Ho Ho Ho
  6. Puppies Are Forever
  7. Sunshine
  8. Underneath The Mistletoe
  9. Everyday is Christmas
  10. Underneath The Christmas Lights

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. (Vezi poze de la primul concert Sia în România)

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE