Urmărește-ne în Social Media

Sia - Santa's Coming For Us

Sia a recrutat vedete din A List de la Hollywood pentru clipul piesei "Santa's Coming For Us". Un colind pop modern şi plin de viaţă, acest single este extras de pe noul album al muzicianei, "Everyday is Christmas".

Kristen Bell este gazda petrecerii, mama care se ocupă de tot şi găseşte şi timp pentru a fredona melodia "Santa's Coming for Us". Actriţa este cunoscută pentru vocea personajului Anna din "Frozen" şi pentru rolul din serialul "House of Lies" de pe HBO. Soţul său din realitate, Dax Sheppard ("Idiocracy") apare în acest videoclip tot în rolul de cap de familie şi responsabil cu împodobirea bradului.

O familie multi-etnică şi multi-culturală stă în jurul mesei, iar "mama" prepară plăcinte şi fripturi. Este un peisaj idilic de Crăciun, care ne va umple ecranele şi creierele în următoarea perioadă. Nu putea lipsi un câine al familiei şi bunicii veniţi în vizită. Peste toate domină vocea veselă marca Sia Furler, cu vocalize lungi şi jucându-se cu vocalele şi timbrul său unic.

În rolul unui Moş Crăciun nebunatic apare comedianul J.B. Smoove, genialul prieten al lui Larry David în comedia HBO "Curb Your Enthusiasm". Acesta este primul videoclip al unei piese extrase de pe LP-ul de Crăciun lansat de Sia săptămâna trecută, "Everyday is Christmas". De pe acel disc am putut asculta melodia "Snowman", dar şi "Santa's Coming for Us" sub formă de single din octombrie.

În noul clip mai au cameo-uri şi Caleb McLauhglin din "Stranger Things", Sophila Lillis din "IT" şi Wyat Oleff din "Guardians of the Galaxy Vol 2". Ei sunt cei mici adunaţi în jurul mesei în unul dintre cele mai vesele materiale vizuale pentru o piesă creată de Sia.

PUBLICITATE
Comentarii