Urmărește-ne în Social Media

Sia - Rainbow (soundtrack "My Little Pony: The Movie")

Sia a înregistrat piesa principală de pe soundtrack-ul animației "My Little Pony: The Movie". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Daniel Askill, în care apare din nou tânăra dansatoare Maddie Ziegler.

”În clipul ”Rainbow” sunt descurajată la început, pentru că nu mai e niciun curcubeu și s-a pierdut magia, simțindu-mă astfel răpusă. În final văd o scânteie, încep să cred în mine și realizez că totul este în regulă - și dacă continui să cred în mine, totul se va rezolva”, a detaliat ​Maddie Ziegler într-un interviu acordat revistei Billboard.

Piesa ”Rainbow” este inclusă pe coloana sonoră a animației "My Little Pony: The Movie", peliculă ce va debuta în cinematografe pe 6 octombrie.

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – ”Cheap Thrills”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Cheap Thrills” a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. Pe disc sunt incluse piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

PUBLICITATE
Comentarii