Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Sia - Ho Ho Ho

Dacă nu v-aţi pregătit încă bradul şi ciorapii pentru cadouri de la Moşu', veţi intra cu siguranţă în spiritul Crăciunului datorită noii piese de la Sia Furler. E vorba despre "Ho Ho Ho", care primeşte un videoclip simpatic animat, pe care îl puteţi viziona mai jos.

"Ho Ho Ho" întregeşte trilogia de clipuri de Crăciun lansate de Sia, după "Santa's Coming for Us" şi "Candy Cane Lane". Ca şi acest din urmă vizual, noul clip include personaje animate simplist, inclusiv o variantă digitală a artistei cu perucă multicoloră. Cu ocazia Crăciunului Sia a trecut la o perucă pe jumătate verde şi pe jumătate roşie, simbol al bradului împodobit.

Această piesă provine de pe albumul special de Crăciun lansat de Sia cu câteva săptămâni în urmă, sub numele de "Everyday is Christmas". Spre deosebire de mulţi alţi artişti, faimoasa muziciană de la antipozi a preferat să realizeze compoziţii proprii şi nu coveruri sau reinterpretări. Nu este un album chiar pentru cei mici, pentru că printre veselie se strecoară şi un iz de rom, de party şi de gimbuşlucuri şi buclucuri ceva mai mature.

Este un LP diversificat, cu influenţe reggae şi R&B, dar şi o baladă numită "Snowman". Chiar şi "Ho Ho Ho" este o creaţie eclectică, cu un trombon jucăuş şi sample-uri specifice unor personaje ce gonesc în desene animate. Iar idila dintre Sia şi omul său de zăpadă preferat continuă în videoclipul regizat de către Lior Molcho. Artista ne-a demonstrat încă un domeniu în care poate străluci, cel al colindelor.

Şi asta după ce a compus coloane sonore, piese R&B, dance, jazz, pop şi a inventat o persoană scenică misterioasă şi carismatică.

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE