Urmărește-ne în Social Media

Sia - Ho Ho Ho

Dacă nu v-aţi pregătit încă bradul şi ciorapii pentru cadouri de la Moşu', veţi intra cu siguranţă în spiritul Crăciunului datorită noii piese de la Sia Furler. E vorba despre "Ho Ho Ho", care primeşte un videoclip simpatic animat, pe care îl puteţi viziona mai jos.

"Ho Ho Ho" întregeşte trilogia de clipuri de Crăciun lansate de Sia, după "Santa's Coming for Us" şi "Candy Cane Lane". Ca şi acest din urmă vizual, noul clip include personaje animate simplist, inclusiv o variantă digitală a artistei cu perucă multicoloră. Cu ocazia Crăciunului Sia a trecut la o perucă pe jumătate verde şi pe jumătate roşie, simbol al bradului împodobit.

Această piesă provine de pe albumul special de Crăciun lansat de Sia cu câteva săptămâni în urmă, sub numele de "Everyday is Christmas". Spre deosebire de mulţi alţi artişti, faimoasa muziciană de la antipozi a preferat să realizeze compoziţii proprii şi nu coveruri sau reinterpretări. Nu este un album chiar pentru cei mici, pentru că printre veselie se strecoară şi un iz de rom, de party şi de gimbuşlucuri şi buclucuri ceva mai mature.

Este un LP diversificat, cu influenţe reggae şi R&B, dar şi o baladă numită "Snowman". Chiar şi "Ho Ho Ho" este o creaţie eclectică, cu un trombon jucăuş şi sample-uri specifice unor personaje ce gonesc în desene animate. Iar idila dintre Sia şi omul său de zăpadă preferat continuă în videoclipul regizat de către Lior Molcho. Artista ne-a demonstrat încă un domeniu în care poate străluci, cel al colindelor.

Şi asta după ce a compus coloane sonore, piese R&B, dance, jazz, pop şi a inventat o persoană scenică misterioasă şi carismatică.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5