Urmărește-ne în Social Media

Sia - Free Me

Sia a lansat un videoclip cu mesaj puternic, pentru piesa "Free Me". Acest veritabil scurt metraj are darul de conştientizare cu privire la virusul HIV. Personaj principal este actriţa Zoe Saldana, din "Guardians of the Galaxy", iar Julianne Moore este naratorul din fundal.

În "Free Me" o vedem pe Zoe Saldana în rolul unei femei însărcinate care a aflat că este seropozitivă. Tânăra află că trebuie să fie tratată pentru a evita infectarea fătului cu virusul. Sia îşi etalează trilurile clasice şi în tradiţia clipurilor sale vedem rutine de dans complexe şi expresive. Durerea, îndoielile şi emoţiile mixte ale femeii sunt perfect reprezentate în clip.

Regizorul acestui material video este Blake Martin, iar de coregrafie s-a ocupat Ryan Heffington, care a mai lucrat cu Sia şi la "Chandelier" sau "The Greatest". Toate încasările de pe urma acestui single vor fi donate în cadrul campaniei #endHIV. Aceasta, împreună cu Abzyme Research Foundation strâng fonduri pentru dezvoltarea unui vaccin viabil pentru prevenirea bolii.

Sia, Julianne Moore şi Zoe Saldana sunt ambasadorii acestei campanii. Artista australiană cu peruci extravagante nu s-a ferit să transmită mesaje puternice. Un clip pentru piesa "The Greatest" a fost realizat ca tribut pentru victimele atacului din clubul de noapte din Orlando anul trecut. Finalul videoclipului "Free Me" pare a fi unul cu happy end, Zoe ţinând în braţe un nou născut şi transmiţând un mesaj de speranţă.

În 2010 Sia colabora cu PETA pentru a preveni suprapopularea şi a opri cruzimea asupra animalelor. Recent muziciana a lansat piesa "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Şi-a arătat şi latura copilăroasă printr-o melodie haioasă cu Muppets.

PUBLICITATE
Comentarii