Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017

Videoclip oficial: Sia - Free Me

Sia a lansat un videoclip cu mesaj puternic, pentru piesa "Free Me". Acest veritabil scurt metraj are darul de conştientizare cu privire la virusul HIV. Personaj principal este actriţa Zoe Saldana, din "Guardians of the Galaxy", iar Julianne Moore este naratorul din fundal.

În "Free Me" o vedem pe Zoe Saldana în rolul unei femei însărcinate care a aflat că este seropozitivă. Tânăra află că trebuie să fie tratată pentru a evita infectarea fătului cu virusul. Sia îşi etalează trilurile clasice şi în tradiţia clipurilor sale vedem rutine de dans complexe şi expresive. Durerea, îndoielile şi emoţiile mixte ale femeii sunt perfect reprezentate în clip.

Regizorul acestui material video este Blake Martin, iar de coregrafie s-a ocupat Ryan Heffington, care a mai lucrat cu Sia şi la "Chandelier" sau "The Greatest". Toate încasările de pe urma acestui single vor fi donate în cadrul campaniei #endHIV. Aceasta, împreună cu Abzyme Research Foundation strâng fonduri pentru dezvoltarea unui vaccin viabil pentru prevenirea bolii.

Sia, Julianne Moore şi Zoe Saldana sunt ambasadorii acestei campanii. Artista australiană cu peruci extravagante nu s-a ferit să transmită mesaje puternice. Un clip pentru piesa "The Greatest" a fost realizat ca tribut pentru victimele atacului din clubul de noapte din Orlando anul trecut. Finalul videoclipului "Free Me" pare a fi unul cu happy end, Zoe ţinând în braţe un nou născut şi transmiţând un mesaj de speranţă.

În 2010 Sia colabora cu PETA pentru a preveni suprapopularea şi a opri cruzimea asupra animalelor. Recent muziciana a lansat piesa "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Şi-a arătat şi latura copilăroasă printr-o melodie haioasă cu Muppets.

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE