Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Sia - Free Me

Sia a lansat un videoclip cu mesaj puternic, pentru piesa "Free Me". Acest veritabil scurt metraj are darul de conştientizare cu privire la virusul HIV. Personaj principal este actriţa Zoe Saldana, din "Guardians of the Galaxy", iar Julianne Moore este naratorul din fundal.

În "Free Me" o vedem pe Zoe Saldana în rolul unei femei însărcinate care a aflat că este seropozitivă. Tânăra află că trebuie să fie tratată pentru a evita infectarea fătului cu virusul. Sia îşi etalează trilurile clasice şi în tradiţia clipurilor sale vedem rutine de dans complexe şi expresive. Durerea, îndoielile şi emoţiile mixte ale femeii sunt perfect reprezentate în clip.

Regizorul acestui material video este Blake Martin, iar de coregrafie s-a ocupat Ryan Heffington, care a mai lucrat cu Sia şi la "Chandelier" sau "The Greatest". Toate încasările de pe urma acestui single vor fi donate în cadrul campaniei #endHIV. Aceasta, împreună cu Abzyme Research Foundation strâng fonduri pentru dezvoltarea unui vaccin viabil pentru prevenirea bolii.

Sia, Julianne Moore şi Zoe Saldana sunt ambasadorii acestei campanii. Artista australiană cu peruci extravagante nu s-a ferit să transmită mesaje puternice. Un clip pentru piesa "The Greatest" a fost realizat ca tribut pentru victimele atacului din clubul de noapte din Orlando anul trecut. Finalul videoclipului "Free Me" pare a fi unul cu happy end, Zoe ţinând în braţe un nou născut şi transmiţând un mesaj de speranţă.

În 2010 Sia colabora cu PETA pentru a preveni suprapopularea şi a opri cruzimea asupra animalelor. Recent muziciana a lansat piesa "To Be Human", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Wonder Woman". Şi-a arătat şi latura copilăroasă printr-o melodie haioasă cu Muppets.

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE