Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Sia - Fire Meet Gasoline (by Heidi Klum)

Sia a lansat videoclipul noului single "Fire Meet Gasoline". Pentru acest vizual, artista australiană a colaborat cu fotomodelul Heidi Klum și actorul Pedro Pascal din serialul ”Game of Thrones”.

Deși Maddy Ziegler a fost protagonista ultimelor clipuri lansate de Sia, de data aceasta cântăreața a considerat că povestea noului videoclip este prea îndrăzneață pentru micuța dansatoare, în vârstă de doar 12 ani. Astfel, Sia i-a contactat pentru videoclipul piesei ”Flame Meet Gasoline” pe Heidi Klum și Pedro Pascal, cunoscut pentru rolul lui Oberyn Martell din “Game of Thrones”. Regizorul vizualului este Francesco Carrozzini, un renumit fotograf italian, care a colaborat cu cele mai mari nume de la Hollywood: Angelina Jolie, Robert De Niro, Cate Blanchett, Scarlett Johansson, Morgan Freeman.

Sia a fost, din perspectiva multor critici, revelația anului 2014. Piesa ”Chandelier” și albumul ”1000 Forms of Fears” au făcut ravagii în topuri, plasând-o pe artista și producătoarea australiană în atenția maselor.

Ceea ce nu foarte mulți știu este că ultimul disc nici nu ar fi fost lansat dacă Sia nu ar fi fost constrânsă de clauzele contractului cu actuala casă de discuri.

„Eu plănuiam să compun piese pop pentru alți artiști. Dar am semnat contractul cu casa de discuri în calitate de artist, așa încât a trebuit să lansez încă un album. Nu am vrut să ajung faimoasă, așa că am ales ce piese mi-au plăcut și m-am distrat realizând acest disc”, a povestit Sia într-un interviu acordat publicației NME.

Sia compune constant piese pentru alți artiști, astfel încât are deja finalizat un nou album. Titlul ales este unul sugestiv, artista dorind să se distanțeze de semnificația versurilor.

„Sunt foarte productivă. Am deja un album integral finalizat și este mult mai pop. Am ales titlul ”This Is Acting” pentru că e compus din piese înregistrate pentru alți artiști și nu am vrut să mă gândesc dacă eu mă regăsesc în versuri.”

Sia a primit anul acesta 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance și Best Music Video.

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Sia

album-sia-this-is-actingalbum-sia-1000-forms-of-fear

CLOSE
CLOSE