Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Sia - Elastic Heart

Povestea vizuală începută de Sia cu "Chandelier" continuă în noul videoclip "Elastic Heart". Tânăra dansatoare Maddie Ziegler interpretează același personaj ca și în "Chandelier", fiind acompaniată de această dată și de actorul american Shia Labeouf. Piesa "Elastic Heart" este inclusă pe albumul cântăreței australiene, "1000 Forms of Fear", și pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".

Sia Furler a revenit cu un nou videoclip artistic prin care a fi continuată povestea începută cu hitul "Chandelier". "Elastic Heart" îmbină muzica, actoria și dansul, emoțiile transmise fiind astfel articulate până în detaliu. Coregrafia este semnată de Ryan Heffington, iar regia de același Daniel Askill, ce s-a ocupat și de clipul "Chandelier".

Pentru înregistrarea piesei "Elastic Heart", Sia a colaborat cu The Weekend și producătorul și DJ-ul american Diplo. Următorul single pe care artista australiană îl va promova se numește “Big Girls Cry“, informația fiind confirmată într-un interviu acordat NRJ Radio.

La 38 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo -  "Taken for Granted" - cât și piese de succes realizate în colaborare cu artiști precum: Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta  piesa "Titanium", ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa "Wild Ones", ce a ajuns hit la nivel internațional.

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE