Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Shift - Mama (feat Killa Fonic)

Shift sărbătoreşte luna femeii prin lansarea piesei "Mama". Acest tribut pentru figura maternă este realizat în colaborare cu Killa Fonic, prolificul membru al grupului Şatra B.E.N.Z.. Noul single a primit un videoclip, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

De 8 martie artiştii au lansat o piesă specială pentru mame, pentru cele care i-au crescut şi care au avut grijă de ei de mici. Shift şi Killa Fonic lasă deoparte hip-hop-ul cu mesaj social sau atacurile la hateri în favoarea unui mesaj sensibil pe "Mama".

Shift ne-a prezentat recent părerea sa despre minciunile care ne dezbină, în piesa "Minciuna". Killa Fonic a avut un an 2017 de succes, lansând un album solo la Arenele Române în octombrie. Colaborarea sa cu Irina Rimes la piesa "Bandana" a strâns peste 5.7 milioane de vizualizări, fiind pe repeat la radiourile locale. Recent l-am văzut şi pe rapperul What's UP dedicând mamei o piesă, "Iartă-mă, Mama". Suntem în sezonul în care maternitatea şi feminitatea sunt sărbătorite.

Pentru Shift noile single-uri conturează o imagine a albumului cel nou "Minciuna". "Mama" are muzica şi textul scrise de Shift şi Andrei Iora, iar de producţie s-a ocupat Midiots Production. Killa Fonic a declarat recent că prin acest release este prima oară când interpretează un refren compus de altcineva. O face cu această ocazie specială, acest "toast al mamelor".

Shift intra în topurile muzicale în 2013 prin single-ul "Sus pe toc", featuring cu Marius Moga. A colaborat ulterior cu Andreea Bănică, Andra, Connect-R şi Ruby. Killa Fonic face parte din formaţia Şatra B.E.N.Z. şi îşi începea cariera solo cu un mixtape, "Ramses 1989", lansat în mai 2016.

Citește mai multe despre Killa FonicShift
Videoclipuri cu Killa FonicShift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE