Urmărește-ne în Social Media

SHIFT feat. LORA - Picătura

SHIFT și LORA lansează "Picătura", o colaborare muzicală ce te cucerește de la prima ascultare. Noua piesă este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Smiley, SHIFT, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, cu versurile scrise de SHIFT, Smiley și LORA, "Picătura" este o piesă plină de senzualitate. Versurile melodiei vorbesc despre o dragoste intensă, dar toxică. Mesajul piesei este evidențiat de videoclipul ce o însoțește.

Regizat de Kobzzon, clipul piesei "Picătura" îi are ca protagoniști pe SHIFT și LORA. Cei doi se întărâtă și se manipulează reciproc, dar finalul poveștii nu se prezintă așa cum își imaginau ei.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru".

În 2019, artista ne-a prezentat "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, "Fii tu fată" și "E nebună românca".

Compozitor și producător de succes, SHIFT și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, prin single-ul "Sus pe toc" (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de specialitate. Au urmat hituri precum "Piele albă, piele neagră" (feat. Connect-R), "Până în rai" (feat. Lora), "Liniștea", "Nu mă întorc", "După ani și ani" (feat. Vizi Imre), "Lejer", "Rupem boxele" (feat. Andreea Bănică), "Avioane de hârtie" (feat. Andra), "Norocos" (feat. What's UP & Connect-R) și "Urcă și coboară" (feat. RUBY). Anul trecut, artistul a lansat "Fragil", cel de-al treilea album din carieră.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31